• جمعه, 10 حمل 1403
    خبرگزاری افغان ایرکا

بریده ای از تاریخ تشکیل رژیم صهیونیستی؛ از ترور تا اغوای جنسی

بریده ای از تاریخ تشکیل رژیم صهیونیستی؛ از ترور تا اغوای جنسی

طبق توصیه آژانس یهود و دیگر نهادهای صهیونیستی، 5000 هزار دختر بین 18 الی 25 سال مأمور بودند تا خود را به سربازان انگلیسی نزدیک کنند.

داستان تشکیل رژیم صهیونیستی از آن داستان‌های غم‌انگیزی است که کمتر در طول تاریخ مشابه‌اش را سراغ داریم. غم‌انگیز از آن جهت که موجودیتی جعلی‌ بدون  پشتوانه تاریخی و در عرض چند ده سال بر خطه‌ای از منطقه مسلمانان مستولی شد. صرفا به کمک حیله و فریب صهیونیسم و ساده‌اندیشی سران منطقه و اعتقاد قلبی به یک اصل اساسی و آن هم اینکه «از هر وسیله‌ای برای نیل به هدف می‌توان بهره برد»، حتی اگر شنیع‌ترین کارها باشد.

صهیونیسمی که در مسیر خود از هر وسیله‌ای بهره برد؛ هزینه‌های هنگفت برای کشاندن یهودیان از اقصی نقاط  دنیا، رخنه در میان قدرت‌‌های جهانی و کسب حمایتشان، قتل و کشتار و ترور تا کمک گرفتن از حربه جذابیت‌های جنسی! در این نوشتار کوتاه به این حقیقت تاریخی خواهیم پرداخت که صهیونیست‌ها چگونه در مسیر تشکیل موجودیت اسرائیل، حتی حاضر به عرضه دختران یهودی نیز بودند.

بهانه پرداخت به این موضوع، برگزاری تئاتری است که هفته گذشته با نام «در آن شب» در قدس اشغالی روی پرده رفت. تئاتری که به کارگردانی «مایا باونوس» و بر پایه تحقیقات «دانبیلا رایخ» استاد دانشگاه «حیفا» ساخته شده بود و به عرضه دختران یهودی به سربازان انگلیسی در طول سال‌های 1940 تا 1948 می‌پرداخت. یعنی پیش از اعلام موجودیت جعلی اسرائیل و در دوران قیمومیت 30 ساله انگلیس بر فلسطین.

در طول‌ سال‌های ذکر شده که همزمان با جنگ جهانی دوم بود، استعمار انگلیس تصمیم گرفت بر خلاف رویه گذشته و در راستای جذب حمایت سران عرب منطقه در شرایط جنگی، حمایت خود از نهادهای صهیونیسم را در فلسطین کاهش دهد که این امر موجب بروز تنش و درگیری و در موارد متعددی ترور انگلیسی‌ها از سوی هسته‌های تروریستی صهیونیسم شد.

تشکیلات نظامی و صهیونیستی «ایرگون» و «لیحی» که با انشعاب از «هاگانا» و در دهه 1930 میلادی تشکیل شده بودند با انتشار ششمین کتاب سفید توسط انگلیس در راهبرد خود تجدیدنظر کرده و علاوه بر فلسطینی‌ها، مراکز متعلق به بریتانیا را نیز مورد حمله تروریستی قرار دادند. این حملات تمام مراکز سیاسی و اقتصادی همچون ادارات، مراکز پلیس، راه‌آهن، مراکز نفتی و قایق‌های انگلیس را در برمی‌گرفت. هدف از این حملات آن بود که با ایجاد فشار، بریتانیا را برای ایجاد دولت یهودی در فلسطین متقاعد سازد.

اما استفاده از ابزار ترور کافی نبود. سیاست تطمیع نیز در کار بود. در طول جنگ جهانی دوم بیش از 100 هزار سرباز انگلیسی و استرالیایی وارد تل آویو شدند. شهری که در آن زمان 200 هزار نفر جمعیت داشت. از سوی دیگر شهری بود که طبق برخی منابع 400 باشگاه شبانه در آن مشغول فعالیت بودند و نهادهای صهیونیستی تلاش داشتند در این میانه شرایط را برای سربازان انگلیسی به نحوی کنند که آن‌ها را به سمت خود جذب کرده یا به هنگام برگشتشان به کشور خود، آرمان‌های صهیونیسم را تبلیغ و اشاعه دهند. علاوه بر این، سربازان انگلیسی کسانی بودند که با نازی‌ها به عنوان دشمن شماره یک یهودیان می‌جنگیدند.

بر اساس تحقیقات «دانبیلا رایخ» استاد دانشگاه حیفا، طبق توصیه آژانس یهود و دیگر نهادهای صهیونیستی، 5000 هزار دختر یهودی بین 18 الی 25 ساله مأمور بودند تا خود را به سربازان انگلیسی نزدیک کنند. در سال 1943 یک روزنامه آمریکایی در مقاله‌ای از وضعیت تل آویو نوشت و اعلام کرد که تعداد روسپی‌های این شهر نسبت به جمعیت 200 هزار نفری آن، رتبه اول جهان را دارد.

شرایط بعدها به قدری وخیم شد که صدای نهادهای مذهبی یهودی نیز در آمد و بیماری‌های قرابتی در بین دختران یهودی و سربازان انگلیسی شایع شد. با وخامت اوضاع در سال 1942 جمعیت «حفاظت از شرف دختران اسرائیل» از سوی شورای دینی تل آویو تأسیس شد.

به نوشته روزنامه القدس العربی، وضعیت به گونه‌ای بود که سربازان انگلیسی از اینکه مکانی برای آسودگی آن‌ها از دست روسپی‌های یهودی یافت نمی‌شود، شکایت می‌کردند.

رایخ می‌گوید که قصه دختران یهودی از تاریخ‌نویسی صهیونیست‌ها در خصوص دوره قیمومیت انگلیس پاک شده است و تلاش می‌شود این روایت تاریخی دیده نشود.

به گفته‌ی وی، رهبران صهیونیسم به تکریم و مهمان‌نوازی از سربازان انگلیسی توصیه و تشویق می‌کردند. اما نکته مهم استفاده از دختران برای پیشبرد پروژه‌ی صهیونیسم بود.

مهمانخانه
مهمانخانه‌ها از دیگر ابزار صهیونیست‌ها برای جذب سربازان انگلیسی بود. مکان‌هایی که با سرمایه مؤسسات صهیونیستی برای ارائه خدمات به دهها هزار سرباز خارجی ساخته شده بود.

داخل این مهمانخانه‌ها، یک سرباز انگلیسی می‌توانست فست فود به قیمت بسیار ارزان و کلاس‌هایی برای فراگیری زبان عبری و خدمات رفاهی و نشست‌های مختلف را تجربه کند.

طبق تحقیقات دکتر «رایخ» بخش دیپلماسی آژانس یهود مسئول اجرایی این مهمانخانه‌ها بود و نکته مهم اینجاست که پس از انتشار کتاب سفید ششم در سال 1939 از سوی بریتانیا که به نوعی تشکیل موطن یهودی را منکر می‌شد و خشم گروههای صهیونیستی را موجب شد؛ آژانس یهودی معتقد بود که باید ارائه خدمات به سربازان انگلیسی افزایش یابد؛ بر خلاف دیگر نهادهای صهیونیسم که معتقد بودند این خدمات باید متوقف شود.

دکتر «رایخ» توضیح می‌دهد که مجموع خدمات صهیونیست‌ها باعث شد تا سربازان انگلیسی پس از بازگشت به کشورشان نامه‌های تشکر آمیز زیادی به آژانس یهود ارسال کنند. در یکی از این نامه‌ها، سربازی از نیروی دریایی انگلیس می‌نویسد: «موفق شدید اسرائیل را به خانه دوم من تبدیل کنید.»

◘ رضا دهقانی

  پربازدید ترین