تورسن: به غنی شیر و انجیر بدهید تا حافظه‌اش قوی شود + فیلم

حکیم تورسن با اشاره به سخنان ده سال قبل رئیس جمهور غنی، گفته است که "او حافظه خود را از داده" و به نزدیکان رئیس جمهور پیشنهاد کرده است تا به وی شیر و انجیر جوش بدهند تا حافظه‌اش قوی شود.

سه شنبه 31 ثور 1398 - 06:03:02 AM

هشدار نامزدان: بحران پس از جوزا به دوش غنی و عبدالله است

اعضای شورای نامزدان ریاست جمهوری، ادامه کار رهبران حکومت وحدت ملی را پس از اول جوزا «بحران‌آفرین» عنوان کرده می‌گویند که مسوولیت این بحران به دوش رهبران کنونی حکومت وحدت ملی خواهد بود.

سه شنبه 31 ثور 1398 - 06:00:52 AM

از لت‌وکوب محافظان تا کمیته‌ی جدید؛ جنجال‌ ادامه‌دار انتخاب رییس مجلس نماینده‌گان

دومین روز مجلس نماینده‌گان پس از انتخابات روز شنبه ریاست مجلس، هم‌چنان پر از تنش بود. در اوایل روز، نماینده‌گانی که برای حضور در مجلس به مقر مجلس نماینده‌گان آمده بودند، به درب بسته‌ی تالار مجلس برخوردند و با محافظان مجلس درگیر شدند.

سه شنبه 31 ثور 1398 - 05:58:52 AM

کمیسیون مستقل انتخابات: برگزاری سه انتخابات در شش میزان خط سرخ ما است

پس از آن‌که رسانه‌ها گفته‌هایی مبنی ‌بر این‌که نهادها و کشورهای حامی انتخابات افغانستان خواهان برگزاری جداگانه‌ی انتخابات ریاست جمهوری شده‌اند را گزارش کردند، کمیسیون مستقل انتخابات اعلام کرد که برگزاری انتخابات ریاست جمهوری، شوراهای ولایتی و انتخابات مجلس نماینده‌گان ولایت غزنی به صورت هم‌زمان در ششم میزان امسال، خط سرخ این کمیسیون است.

سه شنبه 31 ثور 1398 - 05:56:00 AM

ادامه تنش در مجلس برای سومین روز متوالی؛ معترضان دروازه‌ها را شکستند

تنش نمایندگان پس از انتخابات جنجالی برای سومین روز متوالی نیز ادامه داشت و ظاهراً هیچ تلاش از هیچ جانبی برای کاهش و یا ختم این تنش کارساز نبوده است.

دوشنبه 30 ثور 1398 - 17:52:06 PM

ادامۀ اختلاف‌ها در مجلس؛ نشست کمیتۀ حل تنش بی‌نتیجه پایان یافت

نشست امروز (یک‌شنبه، ۲۹ثور) مجلس نماینده‌گان با ادامۀ جنجال‌های روز گذشته آغاز شد. شماری از اعضای مجلس نماینده‌گان، اجازه ندادند که میررحمان رحمانی کارش را به‌حیث رییس مجلس نماینده‌گان آغاز کند و به همین دلیل نشست برهم خورد.

يکشنبه 29 ثور 1398 - 17:44:54 PM

روند ثبت‌نام تقویتی رأی‌دهندگان در هجدهم جوزا آغاز می‌شود

کمیسیون مستقل انتخابات می‌گوید، براساس تغییرات جدید در جدول زمان‌بندی انتخابات پیش‌رو، روند ثبت‌نام تقویتی رأی‌دهندگان، به تاریخ هجدهم ماه جوزای سال جاری آغاز می‌شود.

يکشنبه 29 ثور 1398 - 17:28:26 PM

اقدام شجاعانه اعضای پشتون پارلمان قابل قدر است

دیروز برای احراز کرسی ریاست مجلس، «کمال ناصر اصولی» نماینده ولایت خوست و «میر رحمان رحمانی» نماینده ولایت پروان به رقابت پرداختند.

يکشنبه 29 ثور 1398 - 15:19:46 PM

شورای حراست و ثبات: تعویق انتخابات به هر دلیلی غیر قابل قبول است

شورای حراست و ثبات افغانستان می گوید هرنوع تاخیر و به تعویق انداختن انتخابات ریاست جمهوری به هر دلیلی غیر قابل قبول است.

يکشنبه 29 ثور 1398 - 12:18:14 PM

ادامه جنجال بر سر کرسی ریاست مجلس؛ شماری از وکلا مانع نشستن میر رحمان رحمانی برچوکی ریاست شدند

شماری از اعضای مجلس نمایندگان صبح امروز یکشنبه اجازه ندادند میر رحمان رحمانی به کرسی ریاست مجلس بنشیند.

يکشنبه 29 ثور 1398 - 11:48:36 AM

میر رحمان رحمانی رئیس مجلس نمایندگان کشور شد

مجلس نماینده گان امروز شنبه دومین دور انتخاب رییس مجلس را میان میر رحمان رحمانی و کمال ناصر اصولی برگزار کرد و آقای رحمانی با کسب ۱۲۳ را از آقای اصولی که ۵۵ را گرفته بود، پیشی گرفت و ساعاتی پس از سوی رهبری موقت مجلس برنده اعلام شد.

شنبه 28 ثور 1398 - 14:22:34 PM

بار دیگر انتخابات ریاست مجلس نمایندگان همراه با اغتشاش، بی نتیجه باقی ماند

هیچ یکی از نامزدان دور نهایی انتخابات برای تعیین رئیس مجلس نمایندگان نتوانستند رای کافی برای احراز این کُرسی را به دست بیاورند.

شنبه 28 ثور 1398 - 13:09:01 PM

چند سخن از کمال ناصر اصولی در زمان وکالت اش که فعلاً نامزد ریاست پارلمان است!

به کسانی می گویم که در خانه هایمان کارگر و نوکر بودید همین قدر بس است که حقوق ما را به سخره گرفتید و خود را تا اینجا رسانیدید، دیگر تحمل نمی کنیم. اگر زور لوی پکتیا را ندیده‌اید، به تاریخ بنگرید، به دوران سقوی، به دوره طالبان، به دور دوم انتخابات ریاست‌جمهوری.

پنج شنبه 26 ثور 1398 - 15:43:54 PM

پارلمان کنونی کشور بیشتر به اساس قومی انجام شده است نه براساس لیاقت اشخاص و رای واقعی مردم

در افغانستان همه ادارات سیاسی معامله میشود. کمسیون مسقل انتخابان یک معامله خانه است. مزخرف هستند پارلمان هشت ماه طول کشیده است آره تاچند بار باید معامله صورت بگرد. تا تفکیک قومی صورت بگیرد طول میکشد.

پنج شنبه 26 ثور 1398 - 15:37:04 PM

در انتخابات ریاست جمهوری از بایومتریک استفاده نمی‌شود

اسناد که بدسترس رسانه‌ها قرار گرفته است که نشان می دهد که کمیسیون مستقل انتخابات تصمیم دارد تا در انتخابات ریاست جمهوری آینده در روند رای گیری، از دستگاه بایومتریک استفاده نخواهد شد. سفارت امریکا نیز در مورد این تصمیم واکنش نشان داده است.

پنج شنبه 26 ثور 1398 - 14:53:05 PM

انتخابات برای ریاست مجلس به دور دوم کشیده شد

امروز (پنجشنبه، 26 ثور) در انتخابات برای بدست آوردن کرسی ریاست مجلس، هیچ یک از نامزدان نتوانستند آرای کامل را بدست آورند و به عنوان رئیس پارلمان انتخاب شوند.

پنج شنبه 26 ثور 1398 - 14:17:18 PM

انتخابات هیئت اداری مجلس نمایندگان در نشست فوق العاده برگزار می شود

اعضای مجلس نمایندگان کشور امروز در نشست فوق العاده به پای صندوق های رای می روند تا هیئت اداری مجلس را انتخاب کنند.

پنج شنبه 26 ثور 1398 - 13:12:39 PM

دعای روز دهم ماه مبارک رمضان

خدایا مرا در این ماه از توکل کنندگان، و از رستگاران نزد خود، و از مقرّبان درگاهت قرار بده، به احسانت ای هدف جویندگان.

پنج شنبه 26 ثور 1398 - 12:25:29 PM

اختلاف بین کار های اعضای کمیسیون های انتخاباتی گذشته و اعضای کمیسیون های انتخاباتی جدید تنها در مورد سلیمه نیکبین بوده است!

پنج شنبه 26 ثور 1398 - 12:23:34 PM

رییس جمهور غنی طولانی شدن روند انتخابات مجلس نمایندگان کشور را «فاجعه» خواند

«محمد اشرف غنی» در مراسم تحلیف نمایندگان جدید ولایت‌های کابل و پکتیا در ارگ ریاست جمهوری گفت: این انتخابات متاسفانه یک فاجعه بود این بی سابقه است که در تاریخ نظام های مردم سالار ، اعلام نتیجه انتخابات هفت ماه زمان ببرد.

چهار شنبه 25 ثور 1398 - 16:35:28 PM

واکنش تند دبيركل حزب ملت افغانستان به اعلام نتایج نهایی انتخابات پارلمانی مملو از تقلب کابل

با اعلام نتايج نهايي انتخابات پارلماني مملو از تقلب در ولايت كابل يك قدم به مرگ دموكراسي و حاكميت مردم سالاري و تحكيم فاشيزم و استبداد در افغانستان نزديك شديم.

چهار شنبه 25 ثور 1398 - 15:24:58 PM

مراسم تحلیف نمایندگان مردم کابل و پکتیا در حضور داشت رئیس جمهور غنی

نمایندگان جدید مردم کابل و پکتیا به منظور ورود به مجلس نمایندگان رسماً توسط رییس جمهور غنی سوگند داده شدند.

چهار شنبه 25 ثور 1398 - 13:53:30 PM

اعتراضات گسترده‌ به اعلام نتایج نهایی انتخابات پارلمانی کابل

اعلام نتایج نهایی انتخابات پارلمانی حوزه کابل با اعتراضات گسترده‌ای مواجه شده است؛ شماری از نامزدان انتخابات پارلمانی انتقاد کرده‌اند که نتایج نهایی بر بنیاد معیارهای پولی و قومی اعلام شده و شماری دیگری هم گفته‌اند، آنچه اعلام شده، کودتای پارلمانی است.

چهار شنبه 25 ثور 1398 - 12:42:40 PM

نتایج نهایی انتخابات پارلمانی کابل اعلام شد

کمیسیون انتخابات، نتایج نهایی انتخابات پارلمانی ولایت کابل را پس از هشت ماه از برگزاری آن، ناوقت سه‌شنبه شب (24 ثور) اعلام کرد.

چهار شنبه 25 ثور 1398 - 09:01:14 AM

نتایج انتخابات پارلمانی کابل امروز اعلام می‌شود

کمیسیون مستقل انتخابات امروز نتایج نهایی انتخابات پارلمانی ولایت کابل را اعلام می‌کند.

سه شنبه 24 ثور 1398 - 13:48:41 PM

کمیسیون شکایات انتخاباتی:
نتایج انتخابات پارلمانی کابل را در نبود ۱۲ درصد کل آرا نهایی ساختیم

مسوولان کمیسیون شکایات انتخاباتی نبود ۱۰ تا ۱۲ درصد آرای حوزه کابل را تأسف‌بار می‌دانند، اما می‌گویند گزینه‌ای دیگر در اختیار نداشتند به جز نادیده گرفتن این کمبودی.

دوشنبه 23 ثور 1398 - 09:42:21 AM

شورای نامزدان انتخابات ریاست جمهوری:
پس از اول جوزا؛ ادامه کار اشرف غنی با انصراف از انتخابات یا حکومت سرپرست ایجاد شود

شورای نامزدان ریاست جمهوری طی نشستی با تأکید بر پایان کار حکومت وحدت ملی در اول جوزای ۱۳۹۸ طرح "سرپرستی حکومت در چارچوب نظام جمهوری اسلامی افغانستان" را با دو گزینه برای عبور از بن بست موجود ارائه کرده است.

دوشنبه 23 ثور 1398 - 09:16:27 AM

۱۲ درصد آرای انتخابات پارلمانی ولایت کابل مفقود شده است

مسئولان کمیسیون رسیدگی به شکایات انتخاباتی کشور می‌گویند که ۱۲ درصد آرای انتخابات پارلمانی ولایت کابل گم است و نتایج نهایی انتخابات این ولایت براساس ۸۸ درصد کل آرا اعلام می‌شود.

يکشنبه 22 ثور 1398 - 14:19:27 PM

نامزدان کابل دروازه پارلمان را بستند

شماری از نامزدانی که در فهرست نتایج ابتدایی انتخابات پارلمانی کابل برنده اعلام شده بودند، در یک گردهمایی اعتراضی روز شنبه، بیست‌ویکم ثور، دروازه پارلمان را بستند.

شنبه 21 ثور 1398 - 12:39:16 PM

شماری از نامزدان معترض راه رفت و آمد کمیسیون انتخابات را بستند

در آستانه اعلام نتایج نهایی انتخابات مجلس نماینده‌گان کابل، شماری از نامزدان معترض، راه رفت و آمد به کمیسیون مستقل انتخابات را بستند.

شنبه 21 ثور 1398 - 09:30:40 AM

وزارت مالیه برای فراهم کردن بودجه‎‌ی انتخابات ششم میزان اعلام آمادگی کرد

وزارت مالیه برای فراهم کردن بودجه انتخابات ریاست جمهوری، شوراهای ولایتی و پارلمانی غزنی اعلام آماده‌گی کرده است.

جمعه 13 ثور 1398 - 09:45:14 AM

نتایج نهایی انتخابات پارلمانی ولایت پکتیا اعلام شد

کمیسیون مستقل انتخابات شام روز یک‌شنبه (۸ ثور) نتایج نهایی انتخابات پارلمانی ولایت پکتیا را اعلام کرد. براساس این نتایج، چهار مرد و یک زن به نمایندگی از مردم پکتیا به مجلس نمایندگان راه یافته‌اند.

دوشنبه 9 ثور 1398 - 08:54:18 AM

کمیسیون شکایات انتخاباتی نتایج ابتدایی کابل را لغو اعلان کرد

کمیسیون سمع شکایت‌های انتخاباتی، نتایج بازشماری و فهرست ابتدایی انتخابات پارلمانی حوزه کابل را لغو اعلام کرد.

يکشنبه 8 ثور 1398 - 23:47:00 PM

نتایج نهایی انتخابات پارلمانی سه ولایت میدان‌وردک، قندوز، بغلان و حوزه‌ی کوچی‌ها اعلام شد

براساس این نتایج سه مرد و دو زن از ولایت میدان‌وردک، هفت مرد و دو زن از ولایت قندوز، شش مرد و دو زن از ولایت بغلان و هفت مرد و سه زن از حوزه‌ی انتخاباتی کوچی‌ها به نمایندگی مردم به مجلس نمایندگان راه یافته‌اند.

جمعه 6 ثور 1398 - 14:30:38 PM

نام‌های نامزدان انتخابات ریاست جمهوری در اوراق رای دهی ترتیب شد

مراسم قرعه کشی ترتیب نام نامزدان انتخاباتی آینده ریاست جمهوری به شکل علنی در کمیسیون انتخابات برگزار شد.

جمعه 6 ثور 1398 - 10:36:01 AM

صلاحیت نامزدی تمامی نامزدان انتخابات ریاست جمهوری تایید شد

کمیسیون مستقل انتخابات اعلام کرده که صلاحیت تمامی نامزدان انتخابات آینده ریاست جمهوری تایید شده است.

پنج شنبه 5 ثور 1398 - 11:11:04 AM

نتایج نهایی انتخابات پارلمانی ولایت قندهار اعلام شد

کمیسیون مستقل انتخابات روز سه‌شنبه،‌ سوم ثور، نتایج نهایی انتخابات پارلمانی ولایت قندهار را اعلام کرد.

سه شنبه 3 ثور 1398 - 11:41:55 AM

کمیسیون انتخابات قرعه کشی برای تعیین اسامی کاندیدان در اوراق رای دهی را آغاز می کند

کمیسیون مستقل انتخابات اعلام داشته که قرعه‌کشی برای تعیین اسامی کاندیدان ریاست‌ جمهوری در ورق رأی در هفته جاری برگزار می شود.

يکشنبه 1 ثور 1398 - 18:52:26 PM

نتایج نهایی انتخابات پارلمانی ولایت هلمند اعلام شد

کمیسیون مستقل انتخابات نتایج نهایی انتخابات پارلمانی ولایت هلمند را اعلام کرد. براساس این نتایج شش مرد و دو زن به نمایندگی از مردم هلمند به مجلس نمایندگان راه یافته‌اند.

چهار شنبه 28 حمل 1398 - 09:05:46 AM

نتایج نهایی انتخابات پارلمانی ولایت لوگر اعلام شد

کمیسیون مستقل انتخابات ناوقت روز شنبه (۲۴ حمل) نتایج نهایی انتخابات پارلمانی ولایت لوگر را اعلام کرده است. براساس این نتایج سه مرد و یک زن به نمایندگی از مردم لوگر به مجلس نمایندگان راه یافته‌اند.

يکشنبه 25 حمل 1398 - 09:08:54 AM

نتایج نهایی انتخابات پارلمانی ننگرهار اعلام شد

کمیسیون مستقل انتخابات ناوقت روز پنج‌شنبه (۲۲ حمل) نتایج نهایی انتخابات پارلمانی ولایت ننگرهار را اعلام کرده است.

جمعه 23 حمل 1398 - 10:59:49 AM

بودجۀ ابتدایی انتخابات ریاست جمهوری 192 میلیون دالر تخمین شد

بودجۀ ابتدایی برگزاری انتخابات ریاست جمهوری 192 میلیون دالر تخمین شده است.

پنج شنبه 8 حمل 1398 - 22:37:01 PM

مینا نادری: شهناز غوثی با رای کمتر از من برنده انتخابات هرات اعلام شده است

بر اساس ادعای یک نامزد انتخابات پارلمانی هرات، کمیسیون مستقل انتخابات به ۵۰ رای یک نامزد انتخابات پارلمانی در ولایت هرات که از سوی کمیسیون رسیدگی به شکایات انتخاباتی باطل اعلام شده بود، اعتبار داده است.

چهار شنبه 7 حمل 1398 - 12:20:21 PM

افشاگری‌های رییس پیشین کمیسیون شکایات انتخاباتی؛
رییس‌جمهور غنی به من دستور داد که شماری از افراد مشخص را در انتخابات مجلس نمایندگان برنده اعلام کنم

عبدالعزیز آریایی، رییس پیشین کمیسیون شکایات انتخاباتی که به دلیل کم‌کاری و ضعف مدیریت در انتخابات پارلمانی میزان سال 1397 به دادستانی معرفی شده، در گفت‌وگویی تلویزیونی پرده از رازی پنهانی برمی‌دارد.

چهار شنبه 7 حمل 1398 - 08:50:16 AM

انتخابات ریاست جمهوری باز هم به تعویق افتاد!

حواعلم نورستانی، رئیس کمیسیون مستقل انتخابات می‌گوید، انتخابات ریاست جمهوری، شوراهای ولایتی و انتخابات مجلس نمایندگان در ولایت غزنی به تاریخ 6 میزان سال 1398 برگزار می‌شود.

چهار شنبه 29 حوت 1397 - 17:30:54 PM

هشدار علومی به حکومت از تفلب دربرگزاری انتخابات

نورالحق علومی حکومت را هشدار داده و گفته است که اگر انتخابات ریاست‌جمهوری با تقلب‌ها و تخلف‌ها برگزار شود در برابر آن ایستاده‌گی خواهد کرد.

چهار شنبه 29 حوت 1397 - 08:59:18 AM

ناپدید شدن 5 هزار دستگاه بایومتریک در کمیسیون انتخابات

رییس بنیاد انتخابات شفاف افغانستان (تیفا) می گوید، که پنج هزار دستگاه بایومتریک در کمیسیون انتخابات ناپدید شده اند.

چهار شنبه 29 حوت 1397 - 08:57:42 AM

نتایج نهایی انتخابات پارلمانی پنج ولایت و حوزه اهل هنود اعلام شد

کمیسیون مستقل انتخابات نتایج نهایی انتخابات پارلمانی پنج ولایت و حوزه انتخاباتی اهل هنود را اعلام کرد. این ولایت‌ها شامل هرات، بلخ، بادغیس، غور و پکتیکا می‌شود.

سه شنبه 28 حوت 1397 - 15:09:12 PM

دادستانی کل پنج مقام پیشین و برحال کمیسیون انتخابات را ممنوع‌الخروج کرد

دادستانی کل کشور امروز (سه‌شنبه، ۲۱ حوت) اعلام کرد که پنج عضو پیشین عملیاتی کمیسیون مستقل انتخابات به تازگی از سوی این دادستانی ممنوع‌الخروج شده‌اند.

سه شنبه 21 حوت 1397 - 16:38:51 PM

دادستانی کل: ۳۸۶ نفر به جرایم انتخاباتی مظنون هستند

دادستانی کل کشور اعلام کرده است که از آغاز روند انتخابات پارلمانی تاکنون در این اداره ۱۸۷ قضیه از ۲۴ ولایت کشور در پیوند به جرایم و تخلفات انتخاباتی به ثبت رسیده است. براساس معلومات دادستانی کل، در پیوند به این قضایا ۳۸۶ نفر مظنون هستند.

سه شنبه 21 حوت 1397 - 13:02:26 PM

انتخابات مجلس؛ نامزدانی که کمتر از 2 درصد رأی آورده‌اند، جریمه می‌شوند

مسئولان کمیسیون مستقل انتخابات می‌گویند که بر اساس قانون، کسانی که در انتخابات مجلس نمایندگان کمتر از 2 درصد رأی از مجموع آرا را به‌دست آورده‌اند، جریمه خواهند شد.

يکشنبه 19 حوت 1397 - 13:35:11 PM

خلاصهٔ آنچه روز گذشته در هنگام رای دهی در کمیسیون انتخابات گذشت

عصمت الله مل و مولانا عبدالله کاندید ریاست کمیسون انتخابات بوده اند. خانم نورستانی و حنیف دانشیار به معاونیت کمیسیون. در همین گیر و دار آقای قوقندی با اتفاق آراء به صفت منشی انتخاب شده بود.

چهار شنبه 15 حوت 1397 - 11:50:04 AM

زهره بیان شینواری رییس کمیسیون شکایات انتخاباتی شد

زهره بیان شینواری، به حیث رییس کمیسیون شکایات انتخاباتی از سوی کمیشنران جدید این کمیسیون انتخاب شد.

سه شنبه 14 حوت 1397 - 15:51:28 PM

حوا علم نورستانی رییس کمیسیون مستقل انتخابات شد

حوا علم نورستانی، به عنوان رییس کمیسیون مستقل انتخاباتی از سوی کمیشنران جدید این کمیسیون‌ انتخاب شد.

سه شنبه 14 حوت 1397 - 15:34:47 PM

کمیشنران جدید کمیسیون های انتخاباتی مراسم تحلیف را بجا آوردند

اعضای جدید کمیسیون های انتخاباتی که روز گذشته (یکشنبه، ۱۲ حوت) از سوی رییس جمهور تعیین شده بودند، مراسم تحلیف را به جا آوردند.

دوشنبه 13 حوت 1397 - 12:17:53 PM

اعضای جدید کمیسیون‌های انتخابات توسط رئیس جمهور غنی معرفی شدند

محمداشرف غنی، رییس‌جمهوری کشور امروز (یک‌شنبه، ۱۲ حوت) در چهار فرمان جداگانه اعضای جدید کمیسیون‌های انتخاباتی را تعیین کرده است.

يکشنبه 12 حوت 1397 - 22:43:20 PM

ارگ به خواست نامزدان تن داد؛ کمیشنران کمیسیون‌های انتخاباتی روز جمعه گزینش می‌شوند

ارگ ریاست‌جمهوری پس از مخالفت شورای تشریک مساعی نامزدان انتخابات ریاست‌جمهوری با برنامۀ گزینش کمیشنران کمیسیون‌های انتخاباتی، اعلام کرد که برنامۀ انتخاب کمیشنران تا روز جمعه به تأخیر افتیده است.

چهار شنبه 8 حوت 1397 - 08:49:54 AM

لیست كانديداهای معرفی شده از سوی احزاب کشور براى عضويت در كميسيون هاي انتخاباتى

1. عبدالخالق حسینی پشه یي حزب مشارکت ملی افغانستان 2. محبوب اکیری حزب افغان ملت 3. عبدالاحد نیازی حزب ملی وطن 4. دکتر محمد قاسم الیاسی حزب حرکت اسلامی متحد افغانستان و ....

دوشنبه 6 حوت 1397 - 10:30:40 AM

اتمر: حکومت در برابر رقبای سیاسی خود از قوه‌ی قهریه استفاده می‌کند

حنیف اتمر، مشاور پیشین امنیت ملی و یکی از نامزدان انتخابات ریاست‌جمهوری کشور امروز (دوشنبه، ۲۹ دلو) در واکنش به برکناری شماری از مقامات حکومتی گفت که حکومت در برابر رقبای سیاسی خود از قوه‌ی قهریه استفاده می‌کند.

دوشنبه 29 دلو 1397 - 15:46:24 PM

روسای کمیسیون های انتخاباتی: حکومت صلاحیت برکناری ما را ندارد

روسای کمیسیون های انتخاباتی طی نشست خبری اعلام کردند که رهبران حکومت صلاحیت برکناری ما را ندارند و آنان در هر دادگاهی که حکومت و مردم افغانستان بخواهند، در بارۀ عمل‌کردهای‌شان در این کمیسیون‌ها پاسخ بدهند.

شنبه 27 دلو 1397 - 13:28:44 PM

اعلامیه مشترک کمیسیون های انتخاباتی در پیوند به صدور فرامین غیرقانونی در مورد تعدیل قانون انتخابات

کمیشنران کمیسون های انتخاباتی اخیرآ ازطریق رسانه های همگانه اطلاع حاصل نمود که رئیس جمهور اسلامی افغانستان طی فرامین جداگانه تعدیل قانون انتخابات را توشیح و کمیشنران کمیسون های انتخاباتی را از وظایف شان منعزل محسوب نموده است.

چهار شنبه 24 دلو 1397 - 11:15:09 AM

اصلاحات در کمیسیون های انتخاباتی

از هرگونه اصلاحات در نهادهای حکومتی و دولتی، از جمله کمیسیون های انتخاباتی استقبال می شود. تعدیلات که در قانون انتخابات امده، از جمله تغییر کمیشنرها، ضمن اینکه با استقبال مواجه شده و مزیت های دارد اما در نحوه معرفی و گزینش کمیشنران جدید تامل و نگرانی وجود دارد.

چهار شنبه 24 دلو 1397 - 11:05:59 AM

کار نیک شایسته تقدیر است

اقدام اخیر حکومت در رابطه با تعدیل قانون انتخابات ،عزل ،ممنوع الخروجی کمیشنران فاسد کمیسیون های انتخاباتی و تعقیب قضایی انها ،اعتماد از دست رفته داخلی و خارجی را نسبت به پروسه ملی انتخابات و ارزشهای دموکراسی را احیا ، و بر میگرداند.

چهار شنبه 24 دلو 1397 - 10:17:34 AM

اعضای کمیسیون‌های انتخابات پس از برکناری ممنوع‌الخروج شدند

دادستانی کل کشور اعلام کرده است که دوازده عضو برکنارشده کمیسیون‌های انتخابات و شکایات انتخاباتی به شمول روئسای آن، ممنوع الخروج شده‌اند.

چهار شنبه 24 دلو 1397 - 08:37:02 AM

کمیشنران کمیسیون‌های انتخاباتی برکنار شدند

ریاست جمهوری اعلام کرده است که به دنبال توشیح طرح تعدیل قانون انتخابات، رئیسان و اعضای کمیسیون‌های انتخاباتی برکنارشده محسوب می‌شوند.

سه شنبه 23 دلو 1397 - 18:43:57 PM

کمیسیون مستقل انتخابات لیست ابتدایی نامزدان انتخابات ریاست جمهوری را اعلام کرد

کميسيون مستقل انتخابات اسناد و مدارک تمام کانديدان احتمالی رياست جمهوری سال ۱۳۹۸ را بررسی نموده و اعلام ميدارد که هجده تن از نامزدان انتخابات رياست جمهوری به فهرست ابتدايی انتخابات راه يافتند.

چهار شنبه 17 دلو 1397 - 09:00:58 AM

احتمال برکناری اعضای کمیسیون انتخابات کشور افزایش یافت

منابع خبری اعلام کردند که تقریبا تمام اعضای کمیسیون انتخابات کشور متهم به فساد اداری هستند و در آینده نزدیک از سوی دولت برکنار خواهند شد.

سه شنبه 16 دلو 1397 - 09:20:25 AM

تحلیل ناهید فرید عضو مجلس نمایندگان از گفتگوهای صلح به سرکردگی و مدیریت‌امریکایی ها

گفتگوی مستقیم ایالات متحده با طالبان به معنای به حاشیه راندن دولت افغانستان و مشروعیت بخشیدن به داعیهء طالبان است. وقتی طالبان می توانند مستقیم با ایالات متحده امریکا مذاکره کنند، چرا با دولت افغانستان که سالها آن را دست نشانده و نامشروع خوانده اند، وارد گفتگو شوند؟ هر کشور تسهیل کننده ای باید مذاکره با حکومت افغانستان را به عنوان پیش شرط گفتگو با طالبان مطرح کند.

شنبه 13 دلو 1397 - 11:00:55 AM