کمیسیون انتخابات نتایج نهایی انتخابات پارلمانی ۹ ولایت را اعلام کرد

عبدالعزیز ابراهیمی، معاون سخن‌گوی کمیسیون مستقل انتخابات امروز به روزنامه اطلاعات روز گفت که در این نتایج به جز از ولایت ارزگان، در نتایج دیگر ولایات هیچ تغییری نیامده است.

يکشنبه 30 جدي 1397 - 12:40:56 PM

داکتر اشرف غنی برای انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کرد

هم اکنون اعضای تیم انتخاباتی "دولت ساز" به ریاست رٸیس جمهور داکتر محمد اشرف غنی و معاونت امر الله صالح و استاد سرور دانش برای شرکت درانتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۹٨ در دفتر مرکزی کمیسیون مستقل انتخابات حضور یافته و ثبت نام کردند.

يکشنبه 30 جدي 1397 - 12:35:47 PM

عبدالله عبدالله برای انتخابات ریاست جمهوری ثبت‌نام کرد

عبدالله عبدالله، رئیس اجرایی کشور با شعار «ثبات و همگرایی» برای انتخابات ریاست جمهوری پیش‌رو ثبت‌نام کرد. عنایت‌الله بابر فرهمند و اسدالله سعادتی به ‌ترتیب معاونان اول و دوم آقای عبدالله‌اند.

يکشنبه 30 جدي 1397 - 11:25:24 AM

بدترین معامله‌ی انتخاباتی

اقدام غنی برای گزینش صالح و پذیرش کرسی معاونیت ریاست‌جمهوری در انتخابات پیش رو، بیان‌گر این است که تغییرات نهادی و پالیسی‌های ملی چه‌قدر در برابر خواست‌ها و منافع فردی و تیمی آسیب‌پذیرند.

يکشنبه 30 جدي 1397 - 09:59:30 AM

رحمت الله نبیل نیز با معاونین‌اش ثبت نام کرد

ما آمده ایم تا مردم مجبور به انتخاب میان بد و بدتر نباشند بلکه انتخاب خوب داشته باشند

يکشنبه 30 جدي 1397 - 09:55:07 AM

‏مراسم اعلام تکت انتخاباتی داکتر عبدالله برای انتخابات ریاست جمهوری آغاز شده است

همین لحظه اعلام تشکیل تیم انتخاباتی "ثبات و همگرایی" به ریاست داکتر عبدالله عبدالله و معاونت داکتر بابر فرهمند و اسدالله سعادتی و با حمایت رهبران سیاسی: استاد محمد کریم خلیلی، صلاح الدین ربانی و جنرال عبدالرشید دوستم.

يکشنبه 30 جدي 1397 - 09:33:07 AM

حزب جمعیت عبدالله عبدالله را به‌عنوان نامزد انتخابات ریاست جمهوری معرفی کرد

حزب جمعیت اسلامی افغانستان رسما عبدالله عبدالله را به عنوان نامزد این حزب برای انتخابات ریاست جمهوری معرفی کرده است.

شنبه 29 جدي 1397 - 15:29:04 PM

حزب وحدت اسلامی افعانستان، تصمیم سر نوشت ساز خود را در پیوند به انتخابات ریاست جمهوری پیشرو اتخاذ کرد

در جلسه مشورتی که صبح امروز در دفتر مرکزی حزب وحدت اسلامی افغانستان دایر گردیده بود، وکیل اسدالله سعادتی با اتفاق آرا از سوی رهبری و اعضای با افتخار حزب وحدت اسلامی منحیث معاون دوم یکی از تکت های انتخابات ریاست جمهوری برگزیده شد.

شنبه 29 جدي 1397 - 14:03:31 PM

مهلت ثبت نام نامزدان انتخابات ریاست جمهوری کشور فردا پایان می‌یابد

در حالی که پیش از این اشرف غنی رئیس جمهور خواستار تمدید مهلت ثبت نام نامزدان انتخابات ریاست جمهوری شده بود اما کمیسیون انتخابات کشور اعلام کرد که مهلت ثبت نام فردا پایان خواهد یافت.

شنبه 29 جدي 1397 - 13:57:39 PM

گروه انتخاباتی داکتر عبدالله عبدالله نیز نهایی شد

حزب جنبش ملی اسلامی تایید کرده است که داکتر عبدالله عبدالله رییس اجرایی، جنرال عبدالرشید دوستم معاون اول ریاست جمهوری و محمدکریم خلیلی رییس شورای عالی پیرامون ایجاد یک تیم انتخاباتی برای انتخابات ریاست جمهوری به توافق رسیده‌اند.

شنبه 29 جدي 1397 - 13:52:30 PM

شرح کوتاهی از زنده‌گی معاونین تکت انتخاباتی احمدولی مسعود

فریده مومند در سال ۱۹۶۵ در ولسوالی مهمنددرۀ ولایت ننگرهار زاده شد. او در لیسۀ رابعۀ بلخی تحصیل کرده و از دانشگاه کابل مدرک بی ای پزشکی دریافت کرد.

شنبه 29 جدي 1397 - 13:25:39 PM

صالح از سرپرستی وزارت داخله استعفا داد!

امرالله صالح پس از 27 روز سرپرستی وزارت داخله، برنامه های به ظاهر اصلاحی را نیمه تمام گذاشت و رسما با کارمندان این وزارت خداحافظی کرد.

شنبه 29 جدي 1397 - 13:15:20 PM

گلبدین حکمتیار برای انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کرد

گلبدین حکمتیار رهبر حزب اسلامی برای انتخابات ریاست جمهوری سال‌ آینده ثبت نام کرد.

شنبه 29 جدي 1397 - 13:03:51 PM

​معاونین اشرف غنی در انتخابات آینده ریاست جمهوری مشخص شدند

به گفته منابعی در ارگ ریاست جمهوری «امرالله صالح»، سرپرست وزارت امور داخله به عنوان معاون اول و «سرور دانش» معاون دوم ریاست جمهوری، به عنوان معاون دوم آقای غنی در دور بعدی انتخابات ریاست جمهوری، برگزیده شده‌اند.

شنبه 29 جدي 1397 - 12:52:42 PM

احمد ولی مسعود رئیس بنیاد احمدشاه مسعود تکت انتخاباتی‌اش را اعلام کرد

احمد ولی مسعود، صبح امروز در یک نشست خبری پیش از ثبت نام خود در انتخابات ریاست جمهوری آینده، در کابل به خبرنگاران گفت تیم وفاق ملی با شعار «تغییر» وارد مبارزات انتخاباتی می‌شود.

شنبه 29 جدي 1397 - 12:33:22 PM

جلسه مهم مشورتی شخصیت‌های سیاسی کشور، با داکتر عبدالله عبدالله

جنرال عبدالرشید دوستم و محمد كريم خليلى با حزب جمعيت اسلامی در مورد انتخابات ریاست جمهوری جلسه دارند.

شنبه 29 جدي 1397 - 11:51:39 AM

آیا هزاره‌ها با وجود دانش به اشرف غنی رأی می‌دهد؟!

سرور دانش؛ پنج سال است که به عنوان معاون دوم رٸیس جمهور وظایف معاون های نخست و دوم ریاست جمهوری را هم‌زمان اجرا می کند اما اینکه چرا از نظر محمد اشرف غنی صلاحیت معاونت اول را ندارد، جای سؤالی بزرگ است!

شنبه 29 جدي 1397 - 11:45:49 AM

حزب جنبش ملی به زودی در کنار یک تیم قوی، وارد رقابت‌های انتخابات ریاست جمهوری می‌شود

حزب جنبش ملی افغانستان تاکید کرده است که این حزب به زودی در کنار یک تیم قوی، وارد رقابت‌های انتخابات ریاست جمهوری خواهد شد.

شنبه 29 جدي 1397 - 09:38:32 AM

آقای صالح آزموده را باز می آزماید؟!

درگرماگرم هنگامه های یارگیری برای انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۹۸ تیم حاکم در ارگ ریاست جمهوری با جدیت تمام در تلاش و تقلا است تا یکی از چهره های شناخته شدۀ تاجک تبار را به عنوان معاون نخست آقای غنی شامل دستۀ انتخاباتی خویش نموده و بدین ترتیب بتواند به ساختارِ یک سویه و ترکیبِ ناموزون خویش رنگ دیگر دهد.

شنبه 29 جدي 1397 - 09:20:55 AM

امرالله صالح خطاب به اشرف غنی

«مه که امروز سری آرمانی که با داکتر صاحب عبدالله و ... بستیم پابانم و بیایم با خودت یکجا شوم، سری کجایی تعهد جدید من تو اطمینان حاصل میکنی؟ منی که با او کل عمر را در یک سنگر بودیم بخاطر امتیاز بیایم با خودت یکجا شوم از روی چی خودت اطمینان میکنی که باز به تو وفادار می مانم».

جمعه 28 جدي 1397 - 16:30:20 PM

حنیف اتمر با انتقاد تند از اشرف غنی؛ ارگ ریاست جمهوری را به انحصار گرایی متهم کرد

اتمر در نشست خبری در کابل برنامه‌های تیم انتخاباتی «صلح و اعتدال» را بیان کرده و با انتقادات بی‌سابقه از حکومت وحدت ملی ارگ ریاست جمهوری را به انحصار گرایی متهم کرد.

جمعه 28 جدي 1397 - 16:10:15 PM

محمد حنیف اتمر برای انتخابات ریاست جمهوری رسماً ثبت نام کرد

محمد حنیف اتمر با محمد یونس قانونی به حیث معاون نخست و محمد محقق بحیث معاون دوم با شعار «صلح و اعتدال» برای انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۹۸ ثبت نام کردند.

جمعه 28 جدي 1397 - 13:58:17 PM

نتایج انتخابات کابل؛ هزار شکایت ثبت شده است

سخنگوی کمیسیون شکایات انتخاباتی از ثبت حدود یک هزار شکایت در ۴۸ ساعت گذشته در حوزه کابل و کوچی‌ها خبر داده است.

پنج شنبه 27 جدي 1397 - 18:46:52 PM

محمد شهاب حکیمی به عنوان نامزد انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کرد

محمد شهاب حکیمی به عنوان هشتمین نامزد انتخابات ریاست جمهوری کشور ثبت‌نام کرد.

پنج شنبه 27 جدي 1397 - 18:41:55 PM

فرامرز تمنا به حیث نامزد انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کرد

فرامرز تمنا به همراه معاونانش لحظاتی پیش به عنوان نامزد انتخابات ریاست‌ جمهوری ثبت نام کرد.

پنج شنبه 27 جدي 1397 - 10:35:51 AM

انتخابات پارلمانی سال 97 چگونه مهندسی شده است؟

️انتخابات پارلمانی سال 1397 افغانستان، جدای از آن که برای کل کشور مایه فضاحت و نا امیدی بود، برای اهل #تشیع اما نتایج بسیار نامبارکی داشت. در این انتخابات، شیعیان هم از نظر کمیت نمایندگی و هم به لحاظ کیفیت آن دچار شکست سنگین و جبران‌ناپذیر شدند.

پنج شنبه 27 جدي 1397 - 10:29:48 AM

کمیسیون انتخابات در جایگاه یک صرافی سرای شهزاده موفقانه داد و ستد کردند!

پارلمان آینده افغانستان بسیار هوشمندانه مهندسی گردیده است ، در پارلمان گذشته نرخ وکلاء برای رأی گیری به وزرای مورد نظر ارگ از دوهزار تا پنج هزار دالر مصرف داشت که این میزان در پارلمان آینده شاید از صد دالر تا پنجصد دالر تخفیف پیدا کند

چهار شنبه 26 جدي 1397 - 16:19:46 PM

رأی کاندیداهای انتخابات پارلمانی اخیر در غرب کابل

در نتایج انتخابات اخیر پارلمانی در کشور اتفاقات تازه ای مشاهده شد که تعجب برانگیز بود. بسیاری از کاندیداهایی که به نوعی خود را برنده می‌دیدند ناکام شدند.

چهار شنبه 26 جدي 1397 - 16:01:31 PM

نورالحق علومی به عنوان نامزد انتخابات ریاست جمهوری افغانستان ثبت‌نام کرد

نورالحق علومی، از وزرای پیشین داخله افغانستان امروز چهارشنبه(۲۶ جدی) رسما به عنوان نامزد انتخابات ریاست جمهوری سال آینده این کشور ثبت‌نام کرد.

چهار شنبه 26 جدي 1397 - 13:58:27 PM

جنرال مرادعلی مراد جهت حمایت از نبیل در انتخابات امروز رسماً استعفا می‌دهد

جنرال مراد علی مراد، قوماندان گارنیزیون شهر کابل از سمت خود استفا داد و معاون دوم رحمت الله نبیل، رئیس پیشین امنیت ملی شد.

چهار شنبه 26 جدي 1397 - 11:11:04 AM

نامزدان معترض کابل: نتیجه‌‎ی انتخابات پارلمانی کابل تا ۲۴ ساعت آینده باطل شود

در اعلامیه‌ی این نامزدان که امروز منتشر شده، آمده است: «انتخابات کابل مطابق به فیصله‌ی قانونی و حقوقی کمیسیون مستقل شکایات انتخاباتی در ۲۴ ساعت ابطال اعلان گردیده و بر اساس یک میکانیزم دقیق و قانونی مجددا انتخابات شفاف، عادلانه، سری و سراسری برگزار گردد.»

سه شنبه 25 جدي 1397 - 17:41:22 PM

اعلامیه حزب وحدت اسلامی افغانستان در رابطه با اعلام نتیجه انتخابات پارلمانی، حوزه کابل

با تأسف از همان ابتدای کار، پیدا بود که با رأی و اراده مردم بازی صورت می گیرد. زمانی که ثبت نام رأی دهندگان به صورت غیر معیاری آغاز شد، احزاب سیاسی زنگ خطر مهندسی انتخابات توسط حکومت و کمیسیون انتخابات را به صدا در آوردند.

سه شنبه 25 جدي 1397 - 17:38:35 PM

پارلمان آینده کشور برای خدمت ارگ نشینان و مافیای دولتی دیزاین و طراحی شده است

پارلمان آینده کشور برای خدمت ارگ نشینان و مافیای دولتی دیزاین و طراحی شده است و صدای که بیانگر مشکلات مردم باشد در آن تحمل نخواهد گردید!

سه شنبه 25 جدي 1397 - 17:06:21 PM

تصاویر برنده گان احتمالی انتخابات پارلمانی کابل

کمیسیون مستقل انتخابات افغانستان روز دوشنبه فهرست ۳۳ برنده در نتایج ابتدایی انتخابات مجلس نماینده گان در حوزه کابل را اعلام کرد.

سه شنبه 25 جدي 1397 - 16:00:35 PM

تیم انتخاباتی‌ اشرف غنی تکمیل شد

به گزارش یک منبع نزدیک به رییس جمهور غنی، تیم انتخاباتی محمد اشرف غنی، رییس جمهور کشور که شامل دو معاون و یک نماینده از سایر اقوام افغانستان مشخص شده است.

سه شنبه 25 جدي 1397 - 15:34:13 PM

کاریکاتوری از یک تکت انتخاباتی شکست خورده

سه شنبه 25 جدي 1397 - 15:21:29 PM

اتمر فردا به عنوان نامزد انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام می کند

سید ذبیح الله سادات، معاون سخنگوی کمیسیون مستقل انتخابات امروز به خبرنگاران گفت که قرار است فردا(چهارشنبه) محمد حنیف اتمر مشاور پیشین شورای امنیت ملی با حضور دراین کمیسیون رسما به عنوان نامزد ریاست جمهوری خود را ثبت نام کند.

سه شنبه 25 جدي 1397 - 11:29:10 AM

زلمی رسول به همراه دو معاونش برای انتخابات ریاست جمهوری ثبت‌نام کردند

زلمی رسول به همراه دو معاونش عبدالجبار تقوا والی پیشین کابل و غلام علی وحدت والی پیشین بامیان برای انتخابات ریاست جمهوری ثبت‌نام کردند. رسول پنجمین فرد است که به عنوان نامزد در انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کرده است.

سه شنبه 25 جدي 1397 - 11:25:45 AM

انتخابات ریاست جمهوری افغانستان؛ زورآزمایی شبانه‌روزی نامزدها برای توافق بر سر یک تکت انتخاباتی

از میان چهار نامزدی که ثبت نام کرده اند، تنها لطیف پدرام شانس موفقیت در رقابت با افراد مطرح در نامزدی انتخابات ریاست جمهوری را داشت که آنهم با انتخاب اشتباه در تعیین معاونانش، از صدر جدول به زیر کشیده شد.

سه شنبه 25 جدي 1397 - 08:12:21 AM

نتایج ابتدایی انتخابات پارلمانی ولایت کابل اعلام شد+تصاویر

کمیسیون انتخابات برای نهایی کردن آرای انتخاباتی ولایت کابل، این آرا را در چند مرحله بازشماری و تفتیش کرده است. این کمیسیون در حالی نتایج انتخابات کابل را اعلام می‌کند که انتقادهای زیادی برای تاخیر در اعلام نتایج این ولایت بر کمیسیون مستقل انتخابات وارد بوده است.

دوشنبه 24 جدي 1397 - 16:43:47 PM

کمیسیون شکایات مجددا خواستار لغو انتخابات ولسی جرگه شد

بیش از چهار هفته از موعد اعلام نتایج انتخابات ولسی جرگه گذشته است و کمیسیون مستقل انتخابات تا کنون موفق به اعلام نتایج ولایت کابل نشده است...

دوشنبه 24 جدي 1397 - 10:57:10 AM

لیست اعضای جدید کمیسیون انتخابات روی میز غنی

وقتی خارجی ها پول انتخابات را می دهند، مهندسی آن را نیز از قبل کرده اند و یقین بدانید که بدون خواست آنان هرگز انتخابات به این وضعیت دچار نمی شود.

يکشنبه 23 جدي 1397 - 17:31:15 PM

دیدار محمد کریم خلیلی با جنرال دوستم پیرامون انتخابات ریاست جمهوری آینده کشور

ائتلاف بزرگ سیاسی برخلاف گرمی روزهای اول تشکیل و خط و نشان کشیدن‌های کلان برای حکومت رفته رفته سرد و سردتر شد و اینک کار به جایی رسیده که اعضای آن هریک به نوعی از ائتلاف زاویه گرفته و به دنبال منافع خود رفته‌اند.

يکشنبه 23 جدي 1397 - 16:37:40 PM

عنایت‌الله حفیظ چهارمین نامزد انتخابات ریاست جمهوری امروز ثبت نام کرد

عنایت‌الله حفیظ، امروز یک‌شنبه(۲۳ جدی) به گونه‌ی رسمی خود را برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری سال آینده ثبت نام کرد.

يکشنبه 23 جدي 1397 - 15:18:28 PM

دانش: عمل‌کرد ضعیف کمیسیون‌های انتخاباتی، اعتبار دولت و مردم را زیر سوال برده است

سرور دانش، معاون دوم رییس جمهور می‌گوید که عمل‌کرد ضعیف کمیسیون‌های انتخاباتی در سایه‌ی اتهامات تقلب، تخطی و فساد اعتبار و حیثیت دولت و مردم افغانستان را زیر سوال برده است.

يکشنبه 23 جدي 1397 - 12:15:04 PM

انتخابات افغانستان به‌دلیل فشارهای امریکا به‌تاخیر افتاد

تصمیم به‌تاخیر انداختن انتخابات ریاست جمهوری در افغانستان به‌دلیل فشار واشنگتن که تلاش دارد تا انتخابات را به میل خودش برگزار کند، گرفته شده است.

شنبه 22 جدي 1397 - 13:22:25 PM

احمد ولی مسعود: اشرف غنی باید پیش از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری برکنار شود!

احمد ولی مسعود، رییس جریان سیاسی وفاق ملی تاکید کرد که رهبری حکومت پیش از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری باید تغییر کند.

شنبه 22 جدي 1397 - 10:55:43 AM

کمیسیون مستقل انتخابات:
نتایج ابتدایی انتخابات پارلمانی کابل فردا یا پس فردا اعلان می‌شود

مسوولان در کمیسیون مستقل انتخابات می‌گویند که تفتیش آرای انتخابات پارلمانی امروز(پنج شنبه) پایان یافت.

پنج شنبه 20 جدي 1397 - 20:46:47 PM

سید نورالله جلیلی سومین نامزد انتخابات ریاست جمهوری امروز ثبت نام کرد

داکتر سید نورالله جلیلی، امروز پنج‌شنبه(۲۰جدی) به گونه‌ی رسمی خود را برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری سال آینده ثبت نام کرد. اقای جلیلی سومین نامزد انتخابات ریاست جمهوری است که تا این دم، با دو معاون خود در دفتر مرکزی کمیسیون انتخابات ثبت نام کردند.

پنج شنبه 20 جدي 1397 - 12:22:39 PM

قانونی بعد از نشر سخنان تلفونی‌اش در رسانه‌ها:
احمدولی مسعود کاندیدای حوزۀ جهاد و مقاومت در انتخابات ریاست‌جمهوری است

محمدیونس قانونی، معاون پیشین ریاست‌جمهوری می‌گوید که احمدولی مسعود در انتخابات ریاست‌جمهوری پیش‌رو، «طلایه‌دارِ حوزۀ جهاد و مقاومت» است.

چهار شنبه 19 جدي 1397 - 10:11:19 AM

گمانه‌زنی‌ها درباره تازه‌ترین ترکیب ۲ تیم انتخاباتی تاثیرگذار در کشور

منابع خبری از رقابت شدید بین اشرف غنی و حنیف اتمر نامزدان انتخابات ریاست جمهوری آینده برای تشکیل تیم‌های انتخاباتی مناسب برای پیروزی در انتخابات آینده ریاست جمهوری کشور خبر می‌دهند.

يکشنبه 16 جدي 1397 - 16:59:28 PM

یک نامزد انتخابات ولسی جرگه در ولایت بغلان توسط افراد طالبان ربوده شد

بنابرگزارش های رسیده، یک نامزد انتخابات ولسی جرگه در ولایت بغلان توسط افراد طالبان ربوده شده است.

يکشنبه 16 جدي 1397 - 13:50:48 PM

شماری از صندوق های رای حوزه انتخاباتی کابل ناپدید هستند/ انتخابات پارلمانی کابل باطل اعلام شود

شماری از نمایندگان احزاب و ناظران روند بازشماری آرای انتخابات پارلمانی در کابل میگویند که در جریان بازشماری آرای کابل، آشکار گردید که بعضی از صندوق های محلات رای دهی ناپدید هستند و باید نتیجه انتخابات پارلمانی کابل باطل اعلام گردد.

شنبه 15 جدي 1397 - 18:05:25 PM

«محمد حکیم تورسن» به عنوان نامزد انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کرد

«محمد حکیم تورسن» برای ثبت نام در انتخابات ریاست جمهوری به کمیسیون انتخابات رفت.

شنبه 15 جدي 1397 - 17:20:48 PM

آیا «ائتلاف بزرگ ملی افغانستان» در حال فروپاشی است یا از نامزد خاصی در انتخابات ریاست جمهوری حمایت می‌کند؟

با وجود اینکه احزاب اپوزیسیون دولت قرار بود نامزد واحدی را برای انتخابات ریاست جمهوری معرفی کنند، ظاهرا به توافق نرسیده‌اند و به حمایت از چندین نامزد تصمیم گرفته‌اند.

شنبه 15 جدي 1397 - 17:11:44 PM

کمیسیون انتخابات: آرای بیش از ۳۰۰ محل رأی‌دهی در کابل بازشماری و تفتیش می‌شود

کمیسیون مستقل انتخابات اعلام کرد که روند بازشماری آرای بیش از ۳۰۰ محل رأی‌دهی حوزه‌ی انتخاباتی ولایت کابل امروز شنبه (پانزدهم جدی) آغاز می‌شود.

شنبه 15 جدي 1397 - 10:46:53 AM

حنیف اتمر نامزد احتمالی ریاست جمهوری، قانونی و محقق را منحیث معاونین اش انتخاب نمود

منبع می گوید که محمد حنیف اتمر، نامزد احتمالی انتخابات ریاست جمهوری، یونس قانونی را منحیث معاون اول و محمد محقق را به صفت معاون دوم انتخاب نموده اند.

پنج شنبه 13 جدي 1397 - 22:56:36 PM

اعلام نتایج ابتدایی انتخابات مجلس نمایندگان ولایت بغلان

کمیسیون مستقل انتخابات کشور نتایج ابتدایی انتخابات مجلس نمایندگان ولایت بغلان را اعلام کرد.

پنج شنبه 13 جدي 1397 - 22:20:48 PM

روند ثبت نام نامزدان انتخابات ریاست جمهوری امروز آغاز شد

کمیسیون انتخابات اعلام کرده است که روند ثبت نام نامزدان انتخابات ریاست جمهوری رسما از امروز پنجشنبه (13 جدی) آغاز خواهد شد و تا 30 جدی ادامه خواهد داشت.

پنج شنبه 13 جدي 1397 - 16:40:50 PM

عبداللطیف پدرام به گونه رسمی برای انتخابات ریاست جمهوری سال آینده ثبت نام کرد

آقای پدرام به همراه دوم معاونش با حضور در دفتر مرکزی کمیسیون مستقل انتخابات امروز امروز (پنجشنبه 13 جدی) برای انتخابات ریاست جمهوری در سال 1398 ثبت نام کرد.

پنج شنبه 13 جدي 1397 - 16:34:22 PM

محمد محقق حضور در تیم انتخاباتی حکمتیار را رد کرد

سخنگوی حزب وحدت اسلامی مردم افغانستان در واکنش به انتشار گزارش هایی مبنی بر حضور محمد محقق به عنوان معاون ،در تیم انتخاباتی گلبدین حکمتیار را رد کرد.

پنج شنبه 13 جدي 1397 - 12:19:36 PM

واکنش تند حکمتیار به تاخیر در زمان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری

حزب اسلامی افغانستان به رهبری گلبدین حکمتیار به تغییر زمان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در افغانستان واکنش تندی نشان داد.

دوشنبه 10 جدي 1397 - 12:28:01 PM

تاریخ جدید انتخابات ریاست جمهوری اعلام شد

تاریخ برگزاری انتخابات ریاست جمهوری که قرار بود در تاریخ 31 حمل سال آینده برگزار شود به روز ۲۹ سرطان سال آتی تغییر کرد.

دوشنبه 10 جدي 1397 - 09:24:27 AM

درماندگی کمیسیون انتخابات؛ از تاخیر در اعلام نتایج انتخابات پارلمانی تا گسترش اعتراض‌ها در ۸ ولایت

بیش از دو ماه از برگزاری انتخابات پارلمانی کشور می‌گذرد و هنوز نتایج اولیه‌ی این انتخابات به طور کامل اعلام نشده است. براساس جدول زمانی کمیسیون مستقل انتخابات، قرار بود نتایج اولیه‌ی انتخابات پارلمانی در ۱۹ عقرب و نتایج نهایی آن در ۲۹ قوس اعلام شود

دوشنبه 10 جدي 1397 - 09:13:48 AM

واکنش ارگ به تصمیم کمیسیون انتخابات برای تعویق انتخابات ریاست جمهوری

به دنبال اعلام تعویق در برگزاری انتخابات ریاست جمهوری کشور، ارگ ریاست جمهوری اعلام کرده که به این تصمیم کمیسیون انتخابات احترام می گذارد.

دوشنبه 10 جدي 1397 - 08:47:43 AM

تاخیر انتخابات ریاست جمهوری؛ نتایج ابتدایی انتخابات پارلمانی پکتیا اعلام شد

کمیسیون مستقل انتخابات اعلام کرد که این کمیسیون پس از مشوره با جهت‎های مختلف تصمیم گرفته است تا انتخابات ریاست جمهوری را به تاریخ 29 سرطان سال آینده برگزار کند.

يکشنبه 9 جدي 1397 - 17:57:51 PM

اظهارات تازهٔ جنرال دوستم در مورد انتخابات آیندهٔ ریاست جمهوری

در انتخابات ریاست جمهوری آینده از شخصیتی حمایت می کند که معاونیت اول را برای ترکتباران در تکت انتخاباتی‌اش در نظر بگیرد.

شنبه 8 جدي 1397 - 21:46:42 PM

چرایی هزینه‌کرد جامعه جهانی برای انتخابات پر از تقلب افغانستان؟

اگر واقعا جامعه جهانی خواستار برگزاری انتخابات به معنی واقعی آن، در افغانستان هستند، چرا بجای هزینه روی انتخابات سراسر تقلب و جعل و بجای درنظر گرفتن کمیت ها و تبلیغات انتخاباتی، به کیفیت و سلامت انتخابات هزینه نمی کنند؟

شنبه 8 جدي 1397 - 12:58:28 PM