مولانا عبدالله؛ در کام توطئه سه حلقه «خبیثه»

مغز متقلب اعظم که در روز ششم میزان، در "لای" "چکش و سندان" محکمه افکار عمومی از کار افتاده بود، اکنون دوباره فعال شده است.

چهار شنبه 22 عقرب 1398 - 15:32:05 PM

اعلام نتیجه‌ی ابتدایی انتخابات ریاست جمهوری بار دیگر به تعویق افتاد

مسؤولان کمیسیون مستقل انتخابات، از تعویق دوباره در اعلام نتیجه‌ی ابتدایی انتخابات ریاست جمهوری خبر داده اند.

چهار شنبه 22 عقرب 1398 - 14:03:43 PM

بازشماری آرا در سراسر کشور متوقف شد

عزيز ابراهيمى، سخنگوى كميسيون انتخابات از متوقف شدن روند بازشمارى آرا در سراسر کشور خبر داده است.

چهار شنبه 22 عقرب 1398 - 14:00:15 PM

تیم دولت‌ساز: کمیسیون نتایج ابتدایی را مطابق تقسیم‌اوقات اعلام کند

تیم انتخاباتی «دولت‌ساز» به رهبری محمد اشرف غنی یک‌بار دیگر از کمیسیون مستقل انتخابات خواسته است که نتایج ابتدایی انتخابات ریاست‌جمهوری را مطابق تقسیم‌اوقات تعیین‌شده اعلام کند تا مردم از سرنوشت آرای پاک خود آگاه شوند.

چهار شنبه 22 عقرب 1398 - 11:09:21 AM

احتمال تاخیر در اعلام نتایج انتخابات ریاست جمهوری

کمیسیون مستقل انتخابات اعلام‌ کرد که به دلیل اخلال در روند بازشماری آرا در ۱۴ولایت، احتمال دارد اعلام نتایج اولیه یک بار دیگر به تاخیر بیفتد.

سه شنبه 21 عقرب 1398 - 16:38:33 PM

هشت نامزد خواستار مجازات عاملان تقلب شدند

در آستانه اعلام نتیجه ابتدایی انتخابات، نامزدان بیرون از حکومت، اعتراض شدید خود نسبت به بروز تقلب در این انتخابات را اعلام کردند. آن‌ها روز دوشنبه، بیستم عقرب، در سه نشست جداگانه مطبوعاتی در کابل، وجود بیش از یک میلیون رأی «تقلبی» در صندوق‌های رأی‌دهی را «شرم‌آور» و برای مردم‌سالاری در کشور زیانبار خواندند.

سه شنبه 21 عقرب 1398 - 13:31:46 PM

27 میلیون دالر رشوه به «درملوگ» پرداخت شده است

رهبر حزب اسلامی و همچنین تیم انتخاباتی «صلح و عدالت اسلامی» اعلام کرد که به شرکت آلمانی «درملوگ» که وظیفه پشتیبانی از تجهیزات بایومتریک در انتخابات را دارد 27 میلیون دالر رشوه پرداخت شده است.

سه شنبه 21 عقرب 1398 - 13:29:42 PM

درگیری اعضای کمیسیون انتخابات در کنفرانس خبری

اعضای كميسيون انتخابات با یکدیگر درگيرى لفظى كرده، رييس كميسيون و رييس دارالانشا كنفرانس خبرى را ترك كردند.

سه شنبه 21 عقرب 1398 - 10:59:13 AM

هواداران ثبات و همگرایی در چند ولایت مانع بازشماری آرا شدند

مسوولان کمیسیون مستقل انتخابات کشور و برخی از نهادهای ناظر انتخاباتی تأیید کردند که روند بازشماری آرا در برخی از ولایت‌ها با ممانعت هواداران دسته انتخاباتی «ثبات و هم‌گرایی» به ریاست عبدالله عبدالله روبه‌رو شده است.

دوشنبه 20 عقرب 1398 - 18:23:53 PM

نبیل خطاب به جامعه جهانی:
برای مشروعیت‌بخشی به تقلب تلاش نکنید/روند بازشماری آرا غیرقانونی است

رحمت‌الله نبیل، رهبر دسته‌ی انتخاباتی «امنیت و عدالت» از جامعه جهانی خواست که در بحث انتخابات افغانستان برای مشروعیت‌بخشی به تقلب تلاش نکنند.

دوشنبه 20 عقرب 1398 - 16:20:00 PM

گزینه بسیار بد پیش روی تاجیک‌ها، هزاره‌ها و اوزبیک ها!

نتیجه‌ی انتخابات را تقلب تعیین می کند، از آنجایی که تاجیک ها، هزاره ها و اوزبیک ها برای تیم تقلب سالار کم رأی داده اند اتاق فکری تیم تقلب ساز این‌بار دست به تصفیه بیرحمانه در ارگانهای دولتی، نظامی و تحصیلی می زنند

دوشنبه 20 عقرب 1398 - 11:36:48 AM

حکمتیار خواستار برگزاری انتخابات مجدد در بیشتر از ۲ هزار محل رای‌دهی شد/ بازشماری آرا مشروعیت ندارد

گلبدین حکمتیار نامزد انتخابات ریاست جمهوری مخالفتش را با بازشماری بخشی از آرا اعلان کرد و خواستار برگزاری انتخابات مجدد در بیشتر از دو هزار محل رای دهی شد.

دوشنبه 20 عقرب 1398 - 11:20:05 AM

اگر دوباره بشمارند، چه می‌شود؟

من تاکنون نامزد دو انتخابات بوده‌ام: شورای ولایتی و مجلس نمایندگان. در دو انتخابات ریاست‌جمهوری اخیر نیز حضوری فعال داشته‌ام و بالاخره تجربه‌ی کافی از روند انتخابات و کار کمیسیون‌های انتخاباتی دارم.

دوشنبه 20 عقرب 1398 - 10:46:44 AM

مجلس سنا: روند اعلام نتایج انتخابات مثل بازیچه شده است

مجلس سنا ضمن ابراز نگرانی از روند شمارش آرا و با توجه اختلافات تیم‌های انتخاباتی می‌گوید که این روند به یک بازیچه تبدیل شده است.

يکشنبه 19 عقرب 1398 - 14:00:17 PM

تیفا: بازشماری آرا خلاف ماده نوزدهم قانون تعدیل شده انتخابات است

بنیاد انتخابات شفاف افغانستان “تیفا” می‌گوید که تصمیم کمیسیون انتخابات برای بازشماری آرای انتخابات ریاست جمهوری، خلاف ماده نوزدهم قانون تعدیل شده انتخابات است.

يکشنبه 19 عقرب 1398 - 13:54:00 PM

آقای سلطان داوودزی بسیار بی پرده و واضح مرام تیم دولت ساز را تشریح می‌کند!

داوودزی بسیار واضح به اصل مطلب اشاره میکند و بی پرده میگوید که ما تا هنوز تصفیه نتوانسته ایم ، این بدین معنی است که اینبار خوب تصفیه می کنند.

يکشنبه 19 عقرب 1398 - 11:48:57 AM

بحران انتخاباتی رقم زده شد و همانگونه که انتظار می‌رفت کودتای انتخاباتی صورت گرفت!

با خرید اکثر اعضای کمیشنران کمیسیون‌های انتخاباتی از سوی تیم دولت ساز بالاخره کمیسیون‌های انتخاباتی استقلال خود را در مقابل تطمیع و پول و یا هم تهدید از دست دادند و زمینه کودتای انتخاباتی را مساعد نمودند.

يکشنبه 19 عقرب 1398 - 11:41:43 AM

اعلان موضع رهبری تیم انتخاباتی ثبات و هم‌گرائی:
رای پاک مردم افغانستان را به کرسی می‌نشانیم و اگر کشور به بحران می‌رود مسوولیتش به دوش تیم تقلب‌ساز است

داکتر داکتر عبدالله عبدالله؛ رهبر دسته انتخاباتی ثبات و همگرایی در نشست امروز در تالار لوی جرگه گفت که رای پاک مردم افغانستان را به کرسی می نشانیم. اگر کشور به بحران می‌رود مسوولیت اش به دوش تیم تقلب ساز است که خود را دولت ساز معرفی کرده می‌باشد.

يکشنبه 19 عقرب 1398 - 11:31:01 AM

سه دستۀ انتخاباتی روند بازشماری آرا را تحریم کردند

دسته‌های انتخاباتی «ثبات و همگرایی» به رهبری عبدالله عبدالله، «صلح و عدالت اسلامی» به رهبری گلبدین حکمتیار و «امنیت و عدالت» به رهبری رحمت‌الله نبیل، روند باشماری آرا را تحریم کردند.

يکشنبه 19 عقرب 1398 - 10:57:47 AM

بس است دیگر! بیشتر از این خود را مسخره خاص و عام نکنید!

اگر قرار بود که تمامی اختیارات آرای مردم را به یک کمپانی صنعتی خارجی بدهید، پس شما با این دم دستگاه تان چکاره بودید و میلیون دالر پول مردم را در کجاها به باد دادید؟

يکشنبه 19 عقرب 1398 - 10:51:01 AM

دولت ساز: تیم های انتخاباتی از اظهار نظر غیرمسئولانه خودداری کنند

کمیته سیاسی ستاد انتخاباتی دولت ساز از تیم های انتخاباتی خواسته است که از اظهار نظرهای غیرمسئولانه و بدون دلایل و مدارک، خودداری کرده و با رعایت اصول رفتار کاندیدان در روند انتخابات و تامین شفافیت، با کمیسیون های انتخاباتی همکاری کنند.

يکشنبه 19 عقرب 1398 - 10:12:20 AM

نهادهای ناظر انتخاباتی: اختلاف درباره روند بازشماری آراء، پروسه را به بحران می‌برد

نهادهای ناظر انتخاباتی در پی اختلاف برخی تیم‌های انتخاباتی با کمیسیون انتخابات روی پروسه بازشماری آراء، از بروز بحران انتخاباتی ابراز نگرانی می‌کنند.

شنبه 18 عقرب 1398 - 13:32:41 PM

نتیجه انتخابات بسوی بحران می رود!

با گذشت هر روز معلوم می گردد که اعضای کمیسیون های انتخاباتی توانایی توافق بر سر آرای شفاف و بایومتریک شده را از دست می دهند و امکان اینکه در نتیجه اختلاف ، کمیسیون‌های انتخاباتی از هم فروپاشد ممکن است .

شنبه 18 عقرب 1398 - 13:16:57 PM

ثبات و همگرایی: بازشماری آرا بدون تصفیه‌ی کامل، «غیر قانونی و قانون‌شکنی» است

تیم انتخاباتی «ثبات و همگرایی» به رهبری عبدالله عبدالله فیصله‌ی اخیر کمیسیون مستقل انتخابات مبنی به آغاز روند بازشماری در ولایات را «قانون‌شکنی» خوانده و از ستادهای ولایتی و ناظران این تیم در ولایات خواسته است تا روشن‌شدن موضوع، از اشتراک در این روند «خلاف قانون» خودداری کنند.

شنبه 18 عقرب 1398 - 10:06:48 AM

احتمال تعویق در اعلام نتایج انتخابات ریاست جمهوری

مولانا محمد عبدالله، عضو کمیسیون مستقل انتخابات گفت: با توجه به ظرفیت کاری کمیسیون مستقل انتخابات، اعلام نتایج اولیه در تاریخ ۲۳ عقرب ممکن نخواهد بود.

جمعه 17 عقرب 1398 - 12:05:50 PM

امریکایی ها از اعلام نتیجه انتخابات جلوگیری می کنند

دارالانشای کمیسیون انتخابات علی رغم مخالفت دسته ی انتخاباتی ثبات و همگرایی باز شماری آرا را امروز آغاز کرد.

جمعه 17 عقرب 1398 - 11:56:51 AM

فهرست کابینۀ عبدالله عبدالله

یک منبع موثق فهرست کابینۀ عبدالله عبدالله برای پنج سال آینده را در اختیار رسانه‌ها قرار داده است.

پنج شنبه 16 عقرب 1398 - 12:14:33 PM

نقش شرکت آلمانی «درملوک»در سرنوشت انتخابات ریاست جمهوری

شرکت آلمانی «درملوک» که دستگاه های ثبت بیومتریک در انتخابات ریاست جمهوری کشورمان را فراهم کرده است، اکنون وظیفه تفکیک آراء معتبر و نامعتبر را برعهده دارد که این صلاحیت باعث نگرانی مردم شده است.

پنج شنبه 16 عقرب 1398 - 11:24:10 AM

سازمان ملل متهم به ایجاد نهاد تقلب آفرین انتخابات

شماری از مقام‌های پیشین کمیسیون‌های انتخاباتی می‌گویند که بنیاد انتخابات افغانستان از سوی سازمان ملل متحد بگونه‌ای نهاده شده است که تقلب آفرین باشد.

پنج شنبه 16 عقرب 1398 - 10:21:58 AM

دستۀ انتخاباتی ثبات‌وهمگرایی: آرای تقلبی زیر هیچ شرایطی پذیرفتنی نیست

دستۀ انتخاباتی ثبات‌وهمگرایی به رهبری عبدالله عبدالله، گفته است که شمارش و اعتباردهی به چهارگونه آرای تقلبی که رقم درشتی را تشکیل می‌دهد، زیر هیچ شرایطی برای این دستۀ انتخاباتی پذیرفتنی نیست.

چهار شنبه 15 عقرب 1398 - 15:17:53 PM

ستادهای انتخاباتی: رای‌های بایومتریکی‌ ثبت شده‌ خارج از وقت، نباید شمار شوند

از سویی هم، برخی از ستادهای انتخاباتی ادعا دارند که با وجود بررسی‌های شرکت درملوک، هنوز حدود سه‌صدهزار رای تقلبی بایومتریکی در سیستم کمیسیون مستقل انتخابات وجود دارد.

دوشنبه 13 عقرب 1398 - 12:02:52 PM

سفیر امریکا در امور کاری کمیسیون انتخابات مداخله می‌کند

کامل بیگ حسینی، سناتور انتصابی ولایت بدخشان می گوید: سفیر امریکا در امور کاری کمیسیون انتخابات مداخله می‌کند و برای کمیشنران اجندا تعیین می‌کند.

يکشنبه 12 عقرب 1398 - 12:41:56 PM

کمیسیون انتخابات: بیش از ۸۶ هزار رای دیگر، بی‌اعتبار تشخیص شد

کمیسیون انتخابات اعلام کرده است که شرکت درملوک از مجموع یک میلیون و ۹۲۹ هزار و ۳۳۳ رای بیومتریکی، ۸۶ هزار و ۲۲۶ رای را بی‌اعتبار تشخیص کرده است.

شنبه 11 عقرب 1398 - 18:38:24 PM

شناسایی 47 هزار رأی خلاف معیار از سوی درمالوگ

مولانا محمد عبدالله، عضو کمیسیون مستقل انتخابات امروز در یک نشست خبری در کابل می‌گوید، تا کنون کمپنی درمالوگ گزارش شناسایی 47 هزار رأی خلاف معیار را به این کمیسیون فرستاده است.

جمعه 10 عقرب 1398 - 12:23:04 PM

سرنوشت نامعلوم انتخابات در اختیار شرکت درملوگ

با گذشت سه روز از تعهد شرکت درملوگ بخاطر تشخیص رای های سیاه و سفید بایومتریک شده، تاکنون این شرکت به کمیسیون مستقل انتخابات نتیجه‌ی بررسی‌ش را نداده است.

چهار شنبه 8 عقرب 1398 - 17:54:06 PM

مقدار مصارف نامزدان ریاست جمهوری اعلام شد

براساس این گزارش، در جریان تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری مصرف مجموعی ده نامزد ریاست جمهوری به ۲۴۱ میلیون و ۶۵۵ هزار و ۲۹۰ افغانی رسیده است.

چهار شنبه 8 عقرب 1398 - 12:14:57 PM

جنگ چوتارها و چارکلاه‌ها بالای تقسیم پول در ولایت بامیان!

تیم دولت ساز در جریان کمپین های انتخاباتی کاملاً در محاصره چوتار ها و چارکلاه ها قرار داشته است ، پول تیم دولت ساز را فقط هرکه بیشتر چالباز و چوتار بوده است اضافه تر به جیب می‌زده است .

چهار شنبه 8 عقرب 1398 - 10:22:45 AM

شرکت درملوگ ۱.۹میلیون رأی بایومتریک شده را تأیید می‌کند

شرکت درملوگ که مسوولیت فراهم سازی دستگاه‌های بایومتریک را به کمیسیون انتخابات افغانستان دارد، در یک نامه به این کمیسیون تأیید کرده که بیش از یک میلیون و 900 هزار رأی در بانک اطلاعات دستگاه‌های شناخت بایومتریک ثبت شده است.

چهار شنبه 8 عقرب 1398 - 09:21:08 AM

عبدالله عبدالله: کار انتخابات ریاست جمهوری در همان دور اول تمام است

عبدالله عبدالله یکی از نامزدهای پیشتاز انتخابات ریاست جمهوری در واکنش به تاخیر در اعلام نتایج ابتدایی می گوید که نباید وقت را تلف کرد اگرچه تیم او برای تامین شفافیت، صبر پیشه کرده.

سه شنبه 7 عقرب 1398 - 11:59:58 AM

نتیجه نهایی انتخابات 15 قوس اعلام می شود

کمیسیون مستقل انتخابات می گوید براساس تغییرات تازه در تقویم انتخاباتی، نتایج نهایی به تاریخ 15 قوس اعلام می می شود.

دوشنبه 6 عقرب 1398 - 17:43:45 PM

آمارهای نشر شده از سوی کمیسیون نادرست است

دسته‌‎های انتخاباتی اشرف غنی و عبدالله عبدالله، آمارهای پخش شده از سوی کمیسیون انتخابات دربارۀ شمار آرا را نادرست می‌دانند.

يکشنبه 5 عقرب 1398 - 22:31:16 PM

نتایج ابتدایی انتخابات به تاریخ 23 عقرب اعلام می شود

حوا علم نورستانی رئیس کمیسیون انتخابات در یک نشست خبری اعلام کرد که نتایج ابتدایی انتخابات ریاست جمهوری به تاریخ 23 عقرب ماه جاری اعلام می شود.

يکشنبه 5 عقرب 1398 - 13:30:20 PM

شورای نامزدان روند شمارش آرا در کمیسیون نگران‌کننده خواند

شورای نامزدان انتخابات ریاست‌جمهوری می‌گوید که روند شمارش آرای انتخابات ششم میزان در کمیسیون انتخابات «پیشرفت نگران‌کننده» دارد و انتخابات را به سمت بحران می‌برد.

پنج شنبه 2 عقرب 1398 - 13:22:06 PM

دیپلومات‌های خارجی در کابل؛ از مهندسی انتخابات تا مدیریت صلح

نتیجه سفرهای دیپلومات‌های خارجی برای مردم کشورمان، چیزی نیست جز آن‌که هم در روند انتخابات و هم در زمینه صلح، ناگزیر به پذیرش اراده تحمیلی قدرت‌های خارجی خواهند بود.

پنج شنبه 2 عقرب 1398 - 11:21:08 AM

آیا دفتر سیاسی سازمان ملل متحد ( یوناما ) در شکستن قفل دیتاسنتر شریک است؟

ویدیویی که روز گذشته به بازار آمده و در فضای مجازی دست به دست می شود که در آن شینکی کروخیل خطاب به اعضای بلندپایه تیم دولت ساز میگوید که چینل که با یوناما ساخته بودیم خواهان وضاحت در مورد شکستن قفل شده است و باید یک نفر در یوناما رفته این موضوع را انکار کند .

پنج شنبه 2 عقرب 1398 - 10:08:59 AM

دبیر کل ناتو بر شفافیت نتایج انتخابات افغانستان تاکید کرد

دبیر کل سازمان ناتو بر شفافیت نتایج انتخابات ریاست جمهوری افغانستان تاکید نمود.

پنج شنبه 2 عقرب 1398 - 09:39:49 AM

کمیسیون انتخابات:
بیش از ۱.۹ میلیون رای تصفیه شده به دستگاه مرکزی انتقال یافته است

کمیسیون مستقل انتخاب می گوید که بیش از ۱.۹ میلیون رای تصفیه و تجزیه شده به دستگاه مرکزی انتقال یافته است.

چهار شنبه 1 عقرب 1398 - 15:49:41 PM

نشر نوار صوتی یک عضو مجلس، در مورد شفافیت انتخابات نگرانی خلق کرد

پس از نشر نوار صوتی مربوط به یک عضو مجلس نماینده‌گان افغانستان، نگرانی‌ها در مورد شفافیت انتخابات ریاست جمهوری افغانستان، افزایش یافته است.

چهار شنبه 1 عقرب 1398 - 14:32:10 PM

معاون دوم تیم انتخاباتی ثبات و همگرایی:
تیم ثبات و همگرایی از هرنوع اقدامی برای حفظ آرای مردم دریغ نخواهد کرد

اسدالله سعادتی با بیان اینکه امسال سال 2014 نیست، تاکید کرد: از دید تیم ثبات و همگرایی، این کار کمیسیون مستقل انتخابات «تلاش مبهمی است در جهت گذاشتن سنگ‌بنای یک تقلب سیستماتیک که حلقاتی در داخل کمیسیون تلاش دارند در تبانی با تیم ارگ، آرای سیاه، تقلبی و باطل را وارد سیستم کند.

شنبه 20 ميزان 1398 - 13:00:30 PM

سردرگمی های در روند انتخابات و فاجعه بازگشت طالبان به قدرت

علیرغم اینکه انتخابات ریاست جمهوری ایمن تر از آنچه انتظار می رفت برگزار شد، افغانستان دوره ای طولانی از بی ثباتی سیاسی را انتظار می کشد...

شنبه 20 ميزان 1398 - 12:52:19 PM

حکمتیار: دو سوم آرای «اشرف غنی» جعلی است

رهبر «حزب اسلامی» حکمتیار و از نامزدان انتخابات ریاست جمهوری کشور مدعی شد که دو سوم آرای «اشرف غنی» رهبر تیم انتخاباتی «دولت‌ساز» جعلی است.

شنبه 20 ميزان 1398 - 12:05:52 PM

هشدار اتحادیه اروپا در باره وقوع مجدد بحران انتخاباتی ۲۰۱۴ در افغانستان

سفیر اتحادیه اروپا در افغانستان، ‌ از نامزدهای ریاست جمهوری کشور خواست به نتیجه ای که کمیسیون مستقل انتخابات اعلام می کند، تمکین و از تکرار بحران انتخاباتی ۲۰۱۴ در افغانستان جلوگیری کنند.

شنبه 20 ميزان 1398 - 12:01:12 PM

رئیس کمیسیون مستقل انتخابات:
نورستانی: از سوی «تیم تقلب» در انتخابات ریاست جمهوری تهید به مرگ شده‌ام

حواعلم نورستانی رئیس کمیسیون مستقل انتخابات مدعی شده است که او از سوی "تیم تقلب" در انتخابات ریاست جمهوری تهید به مرگ شده است.

شنبه 20 ميزان 1398 - 11:46:10 AM

سفارت ایران در کابل تاکید کرد؛
شفافیت انتخابات و صیانت از آرای مردم گامی مهم در تثبیت دستاوردهای افغانستان است

جناب آقای محمدرضا بهرامی سفیر جمهوری اسلامی ایران روز پنجشنبه 18 مهر/ میزان ضمن حضور در دفتر مرکزی کمیسیون مستقل انتخابات، با سرکار خانم نورستانی رییس و سایر اعضای محترم کمیسیون مستقل انتخابات دیدار کرده و در جریان روند برگزاری انتخابات و چگونگی فرآیند ثبت و شمارش آرای انتخابات ریاست جمهوری قرار گرفتند.

جمعه 19 ميزان 1398 - 07:34:55 AM

حضور مهندسان درمالوک در کمیسیون و شک ‌و تردید ناظران

مسئولان کمیسیون مستقل انتخابات می‌گویند، دو مهندس آلمانی شرکت درمالوک برای سرعت‌بخشیدن به روند انتقال داده‌های دستگاه بایومتریک به سرور مرکزی و کارهای تخنیکی کمیسیون، به کابل آمده‌اند.

پنج شنبه 18 ميزان 1398 - 18:02:42 PM

کمیسیون مستقل انتخابات:
تلاش می‌کنیم نتایج ابتدایی در زمان معین‌اش اعلان شود

مسوولان در کمیسیون مستقل انتخابات می‌گویند که آن‌ها در تلاش‌اند نتایج ابتدایی انتخابات ریاست جمهوری را در زمان معین آن در ۲۷ میزان، اعلان کنند.

پنج شنبه 18 ميزان 1398 - 17:54:14 PM

برشنا: برق کابل تا شام امروز به صورت موقت در سالنگ وصل خواهد شد

شرکت برشنا اعلام کرده است که برق وارداتی ۲۲۰ کیلوولت به کابل و ولایات دیگر شام امروز پنج‌شنبه(۱۸ میزان) به صورت موقت در سالنگ وصل خواهد شد.

پنج شنبه 18 ميزان 1398 - 12:52:49 PM

دو مهندس آلمانی برای تسریع شمارش آرا به کابل رسیدند

مسوولان در کمیسیون مستقل انتخابات می‌گویند، دو مهندس آلمانی شرکت درمالوگ جهت تسریع کارهای تخنیکی کمیسیون انتخابات و روند شمارش آرا به کابل آمده‌اند.

پنج شنبه 18 ميزان 1398 - 12:47:59 PM

تیفا: تهدید شده‌ایم تا نامزدی را که بیش‌تر رأی آورده افشا نکنیم

۱۲ روز پس از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری، بنیاد انتخابات شفاف افغانستان (تیفا) یافته‌های ابتدایی خود را از روز برگزاری انتخابات همه‌گانی کرد. هم‌زمان با نشر این یافته‌ها، مسوولان این نهاد می‌گویند که نتایج اوراق رأی‌دهی از ۳۴ ولایت کشور را جمع‌آوری و مورد تجزیه و تحلیل قرار داده‌اند.

پنج شنبه 18 ميزان 1398 - 11:24:55 AM

مرکز معلومات انتخاباتی در دست آلمانی‌هاست!

مسئولان کمیسیون انتخابات می‌گویند که چندین بار هکرها به مرکز معلومات انتخاباتی (سرور) حمله کرده‌اند، اما این حمله‌ها عقب زده شده است.

چهار شنبه 17 ميزان 1398 - 18:32:00 PM

۵۸ دستگاه بایومتریک ولایت پکتیا قرنطین شد

در ادامه روند تصفیه دستگاه‌های بایومتریک ولایت‌ها در کمیسیون مستقل انتخابات، ۵۸ دستگاه بایومتریک ولایت پکتیا به ‌دلیل مشکلات فنی قرنطین شد.

چهار شنبه 17 ميزان 1398 - 12:05:57 PM

نظر ایالات متحده در پیوند به تقلب در انتخابات ریاست جمهوری

سفارت امریکا در کابل پس از آن‌که کارمندانش از روند کار در کمیسیون مستقل انتخابات دیدار کردند اعلام کرد که تقلب در این روند ممکن نیست...

چهار شنبه 17 ميزان 1398 - 12:03:08 PM

انتخابات ریاست جمهوری به دور دوم می رود

«پتر استپانیک» سفیر جمهوری چکسلواکیا در کابل اظهار داشت که احتمال می رود انتخابات ریاست جمهوری افغانستان به دور دوم کشیده شود و احتمال دارد برگزاری دور دوم در فصل بهار برگزار شود.

چهار شنبه 17 ميزان 1398 - 12:00:15 PM

نامزدان مدعی پیروزی در انتخابات جریمه می‌شوند

مسؤولان در کمیسیون شکایات انتخاباتی هشدار می‌دهند در صورتی که نامزدان پیش‌داوری‌های‌شان مبنی بر پیروزی در انتخابات را متوقف نکنند، جریمه نقدی خواهند شد.

چهار شنبه 17 ميزان 1398 - 10:01:54 AM

کمیسیون انتخابات: ممکن نتایج ابتدایی با تأخیر اعلان شود

کمیسیون مستقل انتخابات گفته است که با توجه به کندی طی مراحل معلومات بایومتریک، احتمالا نتایج ابتدایی انتخابات با تاخیر اعلام شود.

چهار شنبه 17 ميزان 1398 - 09:01:46 AM

غنی: ممکن است تا 5 سال دیگر رییس جمهور افغانستان باشم

محمداشرف غنی، رییس جمهور کشور گفته است که ممکن برای پنج سال آینده منحیث رییس جمهور کار کند.

سه شنبه 16 ميزان 1398 - 11:33:49 AM

احمد ولی مسعود: در مقابل هر رای تقلبی خواهیم ایستاد

احمد ولی مسعود از نامزدان انتخابات ریاست جمهوری می گوید: در برابر رای تقلبی یا صندوق های خیالی و تغیرات در کمیسیون، در کمپیوتر و سایر دست اندازی ایستاد خواهیم شد و از آرای پاک مردم دفاع خواهیم کرد.

سه شنبه 16 ميزان 1398 - 11:17:58 AM

تیم انتخاباتی عبدالله: انتخابات برنده دارد و به دور دوم نخواهد رفت

تیم انتخاباتی عبدالله با بیان اینکه انتخابات ریاست جمهوری برنده دارد و به دور دوم کشیده نخواهد شد، از جامعه بین‌المللی درخواست کرد تا برای سرعت گرفتن فرایند شمارش آراء حمایت فنی ارائه دهد.

دوشنبه 15 ميزان 1398 - 16:20:46 PM