یک نامزد انتخابات ریاست جمهوری از گرفتن اعتبارنامه خودداری کرد

یک نامزد انتخابات ریاست جمهوری از گرفتن اعتبارنامه نامزدی از سوی کمیسیون مستقل انتخابات خودداری کرد. این کمیسیون روز دوشنبه، بیست‌وچهارم سرطان، در مراسمی به ۱۷ نامزد انتخابات ریاست جمهوری و معاونانش اعتبارنامه توزیع کرد، اما غلام‌فاروق نجرابی، از نامزدان انتخابات ریاست جمهوری و معاونانش از گرفتن این اعتبارنامه امتناع کردند.

دوشنبه 24 سرطان 1398 - 17:51:47 PM

داکتر عبدالله: تکرار فاجعۀ انتخابات سال 2014 دیگر برای مردم قابل تحمل نیست

عبدالله عبدالله، رئیس اجرایی حکومت وحدت ملی می‌گوید که تکرار فاجعۀ انتخابات سال 2014 دیگر برای مردم افغانستان قابل تحمل نیست.

دوشنبه 24 سرطان 1398 - 17:49:14 PM

کمیسیون مستقل انتخابات:
هزینه انتخابات تامین شد و انتخابات در زمان تعیین‌شده برگزار می‌شود

کمیسیون مستقل انتخابات کشور اعلام کرده که بودجه برگزاری انتخابات ریاست جمهوری که قرار است در ششم میزان امسال برگزار شود، تامین شده است.

دوشنبه 24 سرطان 1398 - 17:37:18 PM

کمیسیون مستقل انتخابات: کارمندان متخلف انتخابات پارلمانی را شناسایی و مجازات می‌کنیم

کمیشنران کمیسیون مستقل انتخابات فیصله‌ کرده‌اند تا آن شمار از کارمندان دایمی و موقت این کمیسیون را که در جریان روند انتخابات پارلمانی سال گذشته مرتکب تخلف انتخاباتی شده‌اند، به رویت اسناد و مدارک معتبر شناسایی و با آن‌ها برخورد قانونی شود.

چهار شنبه 19 سرطان 1398 - 16:01:25 PM

نمایندگان بازهم در انتخاب منشی و نایب منشی مجلس ناکام ماندند

نمایندگان در سومین مرحله انتخابات اعضای هیات اداری بازهم در انتخاب منشی و نایب منشی مجلس ناکام ماندند.

شنبه 15 سرطان 1398 - 18:42:08 PM

هشدار شورای نامزدان ریاست‌جمهوری از احتمال تحریم انتخابات

شورای نامزدان ریاست‌جمهوری هشدار می‌دهد، که اگر از سلامت و شفافیت انتخابات آینده اطمینان حاصل نکند، در انتخابات اشتراک نخواهد کرد.

پنج شنبه 13 سرطان 1398 - 15:54:48 PM

نمایندگان امروز هم نتوانستند منشی و نایب منشی برای مجلس انتخاب کنند

نمایندگان مجلس در دور دوم مرحله دوم انتخابات اعضای هیات اداری نیز نتوانستند منشی و نایب منشی برای مجلس انتخاب کنند.

چهار شنبه 12 سرطان 1398 - 16:27:29 PM

انتخابات هیات اداری مجلس؛
معاونین اول و دوم هیأت اداری مجلس نمایندگان انتخاب شدند

سرانجام در دومین انتخابات هیأت اداری مجلس نمایندگان، امیرخان یار و احمدشاه رمضان به عنوان معاونین اول و دوم هیأت اداری مجلس نمایندگان انتخاب شدند.

سه شنبه 11 سرطان 1398 - 16:31:57 PM

نامزدان معترض انتخابات پارلمانی در کابل دهان شان را دوختند

یازده تن از نامزدان معترض انتخابات پارلمانی که از هشتاد روز به اینسو در درب ورودی ارگ ریاست جمهوری خیمه تحصن برپا کرده بودند، صبح امروز، دهان شان را به رسم اعتراض دوختند.

سه شنبه 11 سرطان 1398 - 14:05:19 PM

نماینده‌گان برای دومین روز در انتخاب هیأت اداری مجلس ناکام ماندند

اعضای مجلس نماینده‌گان برای دومین روز موفق نشدند اعضای هیأت اداری این مجلس را انتخاب کنند.

دوشنبه 10 سرطان 1398 - 23:41:19 PM

سایه ابهام بر سر انتخابات ریاست جمهوری افغانستان

سردرگمی در سیاست های آمریکا و ابهام در نتیجه مذاکرات صلح که هم اکنون هفتمین دور آن در قطر جریان دارد، این شائبه را بوجود آورد که ممکن است انتخابات ریاست جمهوری کشور در ششم میزان برگزار نشود.

دوشنبه 10 سرطان 1398 - 08:50:39 AM

روند تقویتی نام‌نویسی رأی‌دهنده‌گان پایان یافت

روند تقویتی ثبت‌نام رأی‌دهنده‌گان برای انتخابات ریاست جمهوری، روز (شنبه، ۸ سرطان) پایان یافت.

يکشنبه 9 سرطان 1398 - 10:13:09 AM

پیروزی رحمانی حق رحمانی است!

در ابتدا باید یادآور شوم که اکثریت مطلق اعضای مجلس نمایندگان افغانستان، نماینده مردم افغانستان نیستند بلکه نماینده خود و پول های خود هستند و عده ای هم در بدل سکس و یا پرداخت پول نماینده ارگ هستند.

يکشنبه 9 سرطان 1398 - 08:33:32 AM

پیام تبریکی جنرال عطا محمد نور والی پیشین بلخ و رئیس شورای اجرایی حزب جمعیت اسلامی افغانستان!

انتخاب برادر عزیزم میر رحمان رحمانی را به عنوان رییس ولسی جرگه شورای ملی، صمیمانه شادباش میگویم.

شنبه 8 سرطان 1398 - 19:40:27 PM

رهبران حکومت وحدت ملی ریاست مجلس نمایندگان را به میر رحمان رحمانی تبریک گفتند

دفترریاست جمهوری اعلام کرده که محمد اشرف غنی انتخاب میررحمان رحمانی، نماینده مردم ولایت پروان را به عنوان رئیس مجلس نمایندگان تبریک گفته و برای وی در راستای خدمت‌گزاری به مردم، آرزوی موفقیت نموده است.

شنبه 8 سرطان 1398 - 19:09:56 PM

میر رحمان رحمانی رییس هفدهمین دور مجلس نمایندگان شد

نمایندگان هفدهمین دور مجلس در رای‌گیری سری با 136 رای میر رحمان رحمانی نماینده ولایت پروان و یکی از تاجران بزرگ کشور را برای پنج سال به عنوان رئیس مجلس انتخاب کردند.

شنبه 8 سرطان 1398 - 19:06:08 PM

بازهم یک رییس موقت دیگر برای مجلس

اعضای مجلس نمایندگان بازهم به نتیجه قطعی نرسیده و رای نقطه دار میررحمان رحمانی را باطل اعلام کردند.

سه شنبه 4 سرطان 1398 - 20:17:37 PM

نامزدان ریاست جمهوری: در صورت ادامه کار حکومت انتخابات را تحریم می‌کنیم

شماری از نامزدان انتخابات ریاست جمهوری، در یک گردهمایی اعتراضی، خواهان کناره‌گیری رئیس‌جمهور غنی، از قدرت و به میان آمدن حکومت سرپرست شدند.

سه شنبه 4 سرطان 1398 - 18:08:52 PM

انتخابات ریاست مجلس فردا برای سومین بار برگزار می شود

نمایند‌گان مجلس امروز دوشنبه ۳ سرطان در یک انتخابات سری برای تأیید یا رد یک رأی جنجالی و سرنوشت ساز برای ریاست مجلس نمایند‌گان، با اکثریت آرا، این رأی جنجالی را باطل اعلام کردند.

دوشنبه 3 سرطان 1398 - 20:29:28 PM

یک عضو کمیسیون انتخابات: کسانی در ارگ در کار کمیسیون دخالت می‌کند

یک عضو کمیسیون انتخابات کشور می‌گوید که شماری از حلقات نزدیک به رییس جمهور غنی در اموری کاری این کمیسیون مداخله می‌کنند.

پنج شنبه 30 جوزا 1398 - 18:05:27 PM

درگیری فزیکی در مجلس نمایندگان؛ امروز در مجلس چه گذشت؟

یکی از اعضای مجلس نماینده‌گان که نمی‌خواهد هویتش فاش شود می‌گوید، زمانی که میرامان الله گذر، نمایندۀ مردم کابل می‌خواست میررحمان رحمانی را به کرسی ریاست بنشاند، درگیری میان نماینده‌گان آغاز شد.

چهار شنبه 29 جوزا 1398 - 16:31:34 PM

دبيركل حزب رفاه ملي افغانستان خواهان حضور مهاجران افغانستانی در انتخابات گرديد

5 ميليون مهاجر افغانستان مقيم ايران و پاكستان به عنوان شهروندان افغانستان بايد از حق شهروندي خود بتوانند اسفتاده نمايند و در انتخابات رياست جمهوري شركت نمايند...

دوشنبه 27 جوزا 1398 - 23:08:22 PM

ادامه تنش در مجلس؛ حکومت مانع حل چالش ریاست مجلس است

با آنکه تنش‌ها در مجلس نزدیک به یک ماه است که ادامه دارد؛ اما نمایندگان تاهنوز هیچ روزنه‌ای برای حل این چالش انتخاباتی دریافت نکرده‌اند.

شنبه 25 جوزا 1398 - 16:13:43 PM

تحریم انتخابات از سوی شورای نامزدان ریاست جمهوری نماد از سرخوردگی، بی برنامه گی و قبول شکست در مقابل اشرف غنی احمدزی است!

در تاریخ افغانستان بدنام تر ، فاسدتر و متعصب تر از اشرف غنی احمدزی در درون ارگ کمتر زمامداران وجود داشته است ، رسوایی سکس در بدل چوکی ، ترویج فرهنگ سکس ، سهمیه بندی علم و دانش ، فساد گسترده در ادارات دولتی و رهایی ۹۰۰ تروریست از زندان ها کافی است که نامزدان شورای انتخابات ریاست جمهوری از آن در پروسه تبلیغات انتخاباتی برای شکست تیم تابوت ساز استفاده اعظمی نمایند.

چهار شنبه 22 جوزا 1398 - 11:51:51 AM

ادامه تنش بر سر انتخابات ریاست مجلس؛ دروازه مقام ریاست مجلس را مسدود می‌کنیم

در ادامه تنش بر سر انتخابات ریاست مجلس، شماری از نمایندگان امروز هشدار دادند که با ادامه این روند دیگر به آقای رحمانی اجازه نخواهند داد که به دفتر مقام ریاست مجلس بنشیند.

سه شنبه 21 جوزا 1398 - 17:37:53 PM

آگاهان روند «نام‌نویسی تقویتی» رأی دهنده‌گان را ناکام می‌خوانند

کمیسیون مستقل انتخابات، هیچ برنامه‌ی برای آگاهی‌دهی در مورد ثبت‌نام رأی دهنده‌گان روی دست ندارد.

دوشنبه 20 جوزا 1398 - 18:23:41 PM

رئیس کمیسیون انتخابات غزنی:
معترضان مانع انتقال مواد انتخاباتی به مراکز رای دهی نشوند

رئیس کمیسیون انتخابات در غزنی از معترضان خواسته است که اجازه انتقال مواد انتخابانی را به مراکز ثبت نام رای‌دهندگان بدهند.

يکشنبه 19 جوزا 1398 - 10:32:25 AM

شرایط برای آغاز ثبت نام و برگزاری انتخابات ریاست جمهوری مساعد است؟

دولت افغانستان دی‌روز رسما اعلام کرد که روند ثبت نام تقویتی رای دهنده‌گان برای انتخابات ریاست جمهوری آغاز شده تا شهروندان بتوانند در انتخابات پیشرو سرنوشت‌شان را رقم بزنند

يکشنبه 19 جوزا 1398 - 09:04:31 AM

شفافیت انتخابات در افغانستان مهم است

رییس کمیسیون مستقل انتخابات کشور گفت: یکی از نگرانی‌های جامعه جهانی شفافیت انتخابات است به همین دلیل، از سه انتخابات، تنها یکی از آنها در ششم میزان سال جاری برگزار می‌شود.

شنبه 18 جوزا 1398 - 12:12:02 PM

ثبت نام تقویتی واجدان شرایط رأی‌دهی در افغانستان آغاز شد

کمیسیون انتخابات کشور اعلام کرد که امروز شنبه (۱۸ جوزا) ثبت نام «تقویتی» واجدان شرایط رأی دهی در ۳۳ ولایت را آغاز کرده است.

شنبه 18 جوزا 1398 - 10:18:43 AM

نبیل: حکومت عملاً مصروف مهندسی انتخابات است

رحمت‌الله نبیل، رییس پیشین امنیت ملی و رهبر دسته انتخاباتی «امنیت و عدالت»، حکومت وحدت ملی را متهم کرد که به صورت عملی، در کار مهندسی انتخابات ریاست جمهوری است.

يکشنبه 12 جوزا 1398 - 16:55:22 PM

ابراز امیدواری برای پیشبرد نشست های مجلس به منظور پایان بخشیدن به بن بست کنونی

نمایندگان مجلس پس از 9 روز تنش و جنجال برای پیشبرد نشست‌های مجلس به منظور پایان بخشیدن به بن بست کنونی، یک هیات مدیره موقت موظف کردند.

دوشنبه 6 جوزا 1398 - 19:22:27 PM

ادامه تنش‌ها در مجلس نمایندگان؛ هنوز هم هیچ نشانه‌ای از ختم این بحران دیده نمی‌شود

تنش نمایندگان بر سر انتخابات ریاست مجلس وارد دومین هفته شد؛ اما هنوز هم هیچ نشانه‌ای از ختم این بحران دیده نمی‌شود.

يکشنبه 5 جوزا 1398 - 17:20:21 PM

کشمکش‌ها بر سر کرسی ریاست مجلس نمایندگان؛ بن بست پیش آمده چگونه شکسته خواهد شد

اعضای مجلس نمایندگان کشور در جلسه روز (شنبه، ۴ جوزا) در هفتمین روز نیز موفق به حل تنش‌ها بر سر تعیین رییس این مجلس نشدند.

يکشنبه 5 جوزا 1398 - 05:31:54 AM

بن بست نمایندگان مجلس بر سر حل تنش به وجود آمده در انتخابات تعین ریاست مجلس

تنش بر سر انتخابات ریاست مجلس امروز شنبه (4 جوزا) نیز ادامه داشت و نمایندگان به هیچ راه حلی نرسیدند. اختلاف دیدگاه در مورد یک رای باطل اعلام شده است.

شنبه 4 جوزا 1398 - 15:28:53 PM

نشست امروزی مجلس نیز نتوانست موضوع «رای جنجالی» را حل کند

نشست امروز مجلس نماینده‌گان نیز بی‌نتیجه پایان یافت و به رأی‌گذاشتن یک رأی جنجالی در نشست عمومی اعضای این مجلس را باز هم به دو دسته تقسیم کرد.

پنج شنبه 2 جوزا 1398 - 18:53:13 PM

مخالفان ادامۀ کار رئیس جمهور در روزهای آینده راهپیمایی می‌کنند

بربنیاد مادۀ 61 قانون اساسی کشور، کار رئیس جمهور در اول ماه جوزای سال پنجم کاری‌اش و پس از برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری پایان می‌یابد.

پنج شنبه 2 جوزا 1398 - 09:09:19 AM

جنبش روشنایی: ادامه کار حکومت وحدت ملی رفتن به سوی فاجعه است

شورای عالی مردمی جنبش روشنایی، ادامه کار حکومت وحدت ملی را سر از روز چهارشنبه (اول جوزا) خلاف قانون و توافقات ملی و بین‌المللی خوانده و تاکید کرده که ادامه کار این حکومت عملا رفتن به سوی فاجعه می‌باشد.

پنج شنبه 2 جوزا 1398 - 09:01:07 AM

پیام عطا محمد نور به مردم و نیروهای مسلح افغانستان

عطا محمد نور در یک پیام ویدیویی، حکومت وحدت ملی را "نامشروع" خوانده، و از نیروهای مسلح کشور خواسته است تا از این حکومت دفاع نکنند.

پنج شنبه 2 جوزا 1398 - 08:55:00 AM

سرنوشت ریاست مجلس در گرو یک رأی جنجالی باقی ماند؛ نمایندگان فردا برای «رای جنجالی» رای گیری می کنند

قرار است نمایندگان مجلس فردا (پنجشنبه 2جوزا) طی نشست فوق‌العاده روی یک برگه رای مورد اختلاف بار دیگر رای‌گیری کنند.

چهار شنبه 1 جوزا 1398 - 15:12:41 PM

تورسن: به غنی شیر و انجیر بدهید تا حافظه‌اش قوی شود + فیلم

حکیم تورسن با اشاره به سخنان ده سال قبل رئیس جمهور غنی، گفته است که "او حافظه خود را از داده" و به نزدیکان رئیس جمهور پیشنهاد کرده است تا به وی شیر و انجیر جوش بدهند تا حافظه‌اش قوی شود.

سه شنبه 31 ثور 1398 - 06:03:02 AM

هشدار نامزدان: بحران پس از جوزا به دوش غنی و عبدالله است

اعضای شورای نامزدان ریاست جمهوری، ادامه کار رهبران حکومت وحدت ملی را پس از اول جوزا «بحران‌آفرین» عنوان کرده می‌گویند که مسوولیت این بحران به دوش رهبران کنونی حکومت وحدت ملی خواهد بود.

سه شنبه 31 ثور 1398 - 06:00:52 AM

از لت‌وکوب محافظان تا کمیته‌ی جدید؛ جنجال‌ ادامه‌دار انتخاب رییس مجلس نماینده‌گان

دومین روز مجلس نماینده‌گان پس از انتخابات روز شنبه ریاست مجلس، هم‌چنان پر از تنش بود. در اوایل روز، نماینده‌گانی که برای حضور در مجلس به مقر مجلس نماینده‌گان آمده بودند، به درب بسته‌ی تالار مجلس برخوردند و با محافظان مجلس درگیر شدند.

سه شنبه 31 ثور 1398 - 05:58:52 AM

کمیسیون مستقل انتخابات: برگزاری سه انتخابات در شش میزان خط سرخ ما است

پس از آن‌که رسانه‌ها گفته‌هایی مبنی ‌بر این‌که نهادها و کشورهای حامی انتخابات افغانستان خواهان برگزاری جداگانه‌ی انتخابات ریاست جمهوری شده‌اند را گزارش کردند، کمیسیون مستقل انتخابات اعلام کرد که برگزاری انتخابات ریاست جمهوری، شوراهای ولایتی و انتخابات مجلس نماینده‌گان ولایت غزنی به صورت هم‌زمان در ششم میزان امسال، خط سرخ این کمیسیون است.

سه شنبه 31 ثور 1398 - 05:56:00 AM

ادامه تنش در مجلس برای سومین روز متوالی؛ معترضان دروازه‌ها را شکستند

تنش نمایندگان پس از انتخابات جنجالی برای سومین روز متوالی نیز ادامه داشت و ظاهراً هیچ تلاش از هیچ جانبی برای کاهش و یا ختم این تنش کارساز نبوده است.

دوشنبه 30 ثور 1398 - 17:52:06 PM

ادامۀ اختلاف‌ها در مجلس؛ نشست کمیتۀ حل تنش بی‌نتیجه پایان یافت

نشست امروز (یک‌شنبه، ۲۹ثور) مجلس نماینده‌گان با ادامۀ جنجال‌های روز گذشته آغاز شد. شماری از اعضای مجلس نماینده‌گان، اجازه ندادند که میررحمان رحمانی کارش را به‌حیث رییس مجلس نماینده‌گان آغاز کند و به همین دلیل نشست برهم خورد.

يکشنبه 29 ثور 1398 - 17:44:54 PM

روند ثبت‌نام تقویتی رأی‌دهندگان در هجدهم جوزا آغاز می‌شود

کمیسیون مستقل انتخابات می‌گوید، براساس تغییرات جدید در جدول زمان‌بندی انتخابات پیش‌رو، روند ثبت‌نام تقویتی رأی‌دهندگان، به تاریخ هجدهم ماه جوزای سال جاری آغاز می‌شود.

يکشنبه 29 ثور 1398 - 17:28:26 PM

اقدام شجاعانه اعضای پشتون پارلمان قابل قدر است

دیروز برای احراز کرسی ریاست مجلس، «کمال ناصر اصولی» نماینده ولایت خوست و «میر رحمان رحمانی» نماینده ولایت پروان به رقابت پرداختند.

يکشنبه 29 ثور 1398 - 15:19:46 PM

شورای حراست و ثبات: تعویق انتخابات به هر دلیلی غیر قابل قبول است

شورای حراست و ثبات افغانستان می گوید هرنوع تاخیر و به تعویق انداختن انتخابات ریاست جمهوری به هر دلیلی غیر قابل قبول است.

يکشنبه 29 ثور 1398 - 12:18:14 PM

ادامه جنجال بر سر کرسی ریاست مجلس؛ شماری از وکلا مانع نشستن میر رحمان رحمانی برچوکی ریاست شدند

شماری از اعضای مجلس نمایندگان صبح امروز یکشنبه اجازه ندادند میر رحمان رحمانی به کرسی ریاست مجلس بنشیند.

يکشنبه 29 ثور 1398 - 11:48:36 AM

میر رحمان رحمانی رئیس مجلس نمایندگان کشور شد

مجلس نماینده گان امروز شنبه دومین دور انتخاب رییس مجلس را میان میر رحمان رحمانی و کمال ناصر اصولی برگزار کرد و آقای رحمانی با کسب ۱۲۳ را از آقای اصولی که ۵۵ را گرفته بود، پیشی گرفت و ساعاتی پس از سوی رهبری موقت مجلس برنده اعلام شد.

شنبه 28 ثور 1398 - 14:22:34 PM

بار دیگر انتخابات ریاست مجلس نمایندگان همراه با اغتشاش، بی نتیجه باقی ماند

هیچ یکی از نامزدان دور نهایی انتخابات برای تعیین رئیس مجلس نمایندگان نتوانستند رای کافی برای احراز این کُرسی را به دست بیاورند.

شنبه 28 ثور 1398 - 13:09:01 PM

چند سخن از کمال ناصر اصولی در زمان وکالت اش که فعلاً نامزد ریاست پارلمان است!

به کسانی می گویم که در خانه هایمان کارگر و نوکر بودید همین قدر بس است که حقوق ما را به سخره گرفتید و خود را تا اینجا رسانیدید، دیگر تحمل نمی کنیم. اگر زور لوی پکتیا را ندیده‌اید، به تاریخ بنگرید، به دوران سقوی، به دوره طالبان، به دور دوم انتخابات ریاست‌جمهوری.

پنج شنبه 26 ثور 1398 - 15:43:54 PM

پارلمان کنونی کشور بیشتر به اساس قومی انجام شده است نه براساس لیاقت اشخاص و رای واقعی مردم

در افغانستان همه ادارات سیاسی معامله میشود. کمسیون مسقل انتخابان یک معامله خانه است. مزخرف هستند پارلمان هشت ماه طول کشیده است آره تاچند بار باید معامله صورت بگرد. تا تفکیک قومی صورت بگیرد طول میکشد.

پنج شنبه 26 ثور 1398 - 15:37:04 PM

در انتخابات ریاست جمهوری از بایومتریک استفاده نمی‌شود

اسناد که بدسترس رسانه‌ها قرار گرفته است که نشان می دهد که کمیسیون مستقل انتخابات تصمیم دارد تا در انتخابات ریاست جمهوری آینده در روند رای گیری، از دستگاه بایومتریک استفاده نخواهد شد. سفارت امریکا نیز در مورد این تصمیم واکنش نشان داده است.

پنج شنبه 26 ثور 1398 - 14:53:05 PM

انتخابات برای ریاست مجلس به دور دوم کشیده شد

امروز (پنجشنبه، 26 ثور) در انتخابات برای بدست آوردن کرسی ریاست مجلس، هیچ یک از نامزدان نتوانستند آرای کامل را بدست آورند و به عنوان رئیس پارلمان انتخاب شوند.

پنج شنبه 26 ثور 1398 - 14:17:18 PM

انتخابات هیئت اداری مجلس نمایندگان در نشست فوق العاده برگزار می شود

اعضای مجلس نمایندگان کشور امروز در نشست فوق العاده به پای صندوق های رای می روند تا هیئت اداری مجلس را انتخاب کنند.

پنج شنبه 26 ثور 1398 - 13:12:39 PM

دعای روز دهم ماه مبارک رمضان

خدایا مرا در این ماه از توکل کنندگان، و از رستگاران نزد خود، و از مقرّبان درگاهت قرار بده، به احسانت ای هدف جویندگان.

پنج شنبه 26 ثور 1398 - 12:25:29 PM

اختلاف بین کار های اعضای کمیسیون های انتخاباتی گذشته و اعضای کمیسیون های انتخاباتی جدید تنها در مورد سلیمه نیکبین بوده است!

پنج شنبه 26 ثور 1398 - 12:23:34 PM

رییس جمهور غنی طولانی شدن روند انتخابات مجلس نمایندگان کشور را «فاجعه» خواند

«محمد اشرف غنی» در مراسم تحلیف نمایندگان جدید ولایت‌های کابل و پکتیا در ارگ ریاست جمهوری گفت: این انتخابات متاسفانه یک فاجعه بود این بی سابقه است که در تاریخ نظام های مردم سالار ، اعلام نتیجه انتخابات هفت ماه زمان ببرد.

چهار شنبه 25 ثور 1398 - 16:35:28 PM

واکنش تند دبيركل حزب ملت افغانستان به اعلام نتایج نهایی انتخابات پارلمانی مملو از تقلب کابل

با اعلام نتايج نهايي انتخابات پارلماني مملو از تقلب در ولايت كابل يك قدم به مرگ دموكراسي و حاكميت مردم سالاري و تحكيم فاشيزم و استبداد در افغانستان نزديك شديم.

چهار شنبه 25 ثور 1398 - 15:24:58 PM

مراسم تحلیف نمایندگان مردم کابل و پکتیا در حضور داشت رئیس جمهور غنی

نمایندگان جدید مردم کابل و پکتیا به منظور ورود به مجلس نمایندگان رسماً توسط رییس جمهور غنی سوگند داده شدند.

چهار شنبه 25 ثور 1398 - 13:53:30 PM

اعتراضات گسترده‌ به اعلام نتایج نهایی انتخابات پارلمانی کابل

اعلام نتایج نهایی انتخابات پارلمانی حوزه کابل با اعتراضات گسترده‌ای مواجه شده است؛ شماری از نامزدان انتخابات پارلمانی انتقاد کرده‌اند که نتایج نهایی بر بنیاد معیارهای پولی و قومی اعلام شده و شماری دیگری هم گفته‌اند، آنچه اعلام شده، کودتای پارلمانی است.

چهار شنبه 25 ثور 1398 - 12:42:40 PM

نتایج نهایی انتخابات پارلمانی کابل اعلام شد

کمیسیون انتخابات، نتایج نهایی انتخابات پارلمانی ولایت کابل را پس از هشت ماه از برگزاری آن، ناوقت سه‌شنبه شب (24 ثور) اعلام کرد.

چهار شنبه 25 ثور 1398 - 09:01:14 AM

نتایج انتخابات پارلمانی کابل امروز اعلام می‌شود

کمیسیون مستقل انتخابات امروز نتایج نهایی انتخابات پارلمانی ولایت کابل را اعلام می‌کند.

سه شنبه 24 ثور 1398 - 13:48:41 PM

کمیسیون شکایات انتخاباتی:
نتایج انتخابات پارلمانی کابل را در نبود ۱۲ درصد کل آرا نهایی ساختیم

مسوولان کمیسیون شکایات انتخاباتی نبود ۱۰ تا ۱۲ درصد آرای حوزه کابل را تأسف‌بار می‌دانند، اما می‌گویند گزینه‌ای دیگر در اختیار نداشتند به جز نادیده گرفتن این کمبودی.

دوشنبه 23 ثور 1398 - 09:42:21 AM

شورای نامزدان انتخابات ریاست جمهوری:
پس از اول جوزا؛ ادامه کار اشرف غنی با انصراف از انتخابات یا حکومت سرپرست ایجاد شود

شورای نامزدان ریاست جمهوری طی نشستی با تأکید بر پایان کار حکومت وحدت ملی در اول جوزای ۱۳۹۸ طرح "سرپرستی حکومت در چارچوب نظام جمهوری اسلامی افغانستان" را با دو گزینه برای عبور از بن بست موجود ارائه کرده است.

دوشنبه 23 ثور 1398 - 09:16:27 AM

۱۲ درصد آرای انتخابات پارلمانی ولایت کابل مفقود شده است

مسئولان کمیسیون رسیدگی به شکایات انتخاباتی کشور می‌گویند که ۱۲ درصد آرای انتخابات پارلمانی ولایت کابل گم است و نتایج نهایی انتخابات این ولایت براساس ۸۸ درصد کل آرا اعلام می‌شود.

يکشنبه 22 ثور 1398 - 14:19:27 PM