انتخابات ریاست جمهوری باز هم به تعویق افتاد!

حواعلم نورستانی، رئیس کمیسیون مستقل انتخابات می‌گوید، انتخابات ریاست جمهوری، شوراهای ولایتی و انتخابات مجلس نمایندگان در ولایت غزنی به تاریخ 6 میزان سال 1398 برگزار می‌شود.

چهار شنبه 29 حوت 1397 - 17:30:54 PM

هشدار علومی به حکومت از تفلب دربرگزاری انتخابات

نورالحق علومی حکومت را هشدار داده و گفته است که اگر انتخابات ریاست‌جمهوری با تقلب‌ها و تخلف‌ها برگزار شود در برابر آن ایستاده‌گی خواهد کرد.

چهار شنبه 29 حوت 1397 - 08:59:18 AM

ناپدید شدن 5 هزار دستگاه بایومتریک در کمیسیون انتخابات

رییس بنیاد انتخابات شفاف افغانستان (تیفا) می گوید، که پنج هزار دستگاه بایومتریک در کمیسیون انتخابات ناپدید شده اند.

چهار شنبه 29 حوت 1397 - 08:57:42 AM

نتایج نهایی انتخابات پارلمانی پنج ولایت و حوزه اهل هنود اعلام شد

کمیسیون مستقل انتخابات نتایج نهایی انتخابات پارلمانی پنج ولایت و حوزه انتخاباتی اهل هنود را اعلام کرد. این ولایت‌ها شامل هرات، بلخ، بادغیس، غور و پکتیکا می‌شود.

سه شنبه 28 حوت 1397 - 15:09:12 PM

دادستانی کل پنج مقام پیشین و برحال کمیسیون انتخابات را ممنوع‌الخروج کرد

دادستانی کل کشور امروز (سه‌شنبه، ۲۱ حوت) اعلام کرد که پنج عضو پیشین عملیاتی کمیسیون مستقل انتخابات به تازگی از سوی این دادستانی ممنوع‌الخروج شده‌اند.

سه شنبه 21 حوت 1397 - 16:38:51 PM

دادستانی کل: ۳۸۶ نفر به جرایم انتخاباتی مظنون هستند

دادستانی کل کشور اعلام کرده است که از آغاز روند انتخابات پارلمانی تاکنون در این اداره ۱۸۷ قضیه از ۲۴ ولایت کشور در پیوند به جرایم و تخلفات انتخاباتی به ثبت رسیده است. براساس معلومات دادستانی کل، در پیوند به این قضایا ۳۸۶ نفر مظنون هستند.

سه شنبه 21 حوت 1397 - 13:02:26 PM

انتخابات مجلس؛ نامزدانی که کمتر از 2 درصد رأی آورده‌اند، جریمه می‌شوند

مسئولان کمیسیون مستقل انتخابات می‌گویند که بر اساس قانون، کسانی که در انتخابات مجلس نمایندگان کمتر از 2 درصد رأی از مجموع آرا را به‌دست آورده‌اند، جریمه خواهند شد.

يکشنبه 19 حوت 1397 - 13:35:11 PM

خلاصهٔ آنچه روز گذشته در هنگام رای دهی در کمیسیون انتخابات گذشت

عصمت الله مل و مولانا عبدالله کاندید ریاست کمیسون انتخابات بوده اند. خانم نورستانی و حنیف دانشیار به معاونیت کمیسیون. در همین گیر و دار آقای قوقندی با اتفاق آراء به صفت منشی انتخاب شده بود.

چهار شنبه 15 حوت 1397 - 11:50:04 AM

زهره بیان شینواری رییس کمیسیون شکایات انتخاباتی شد

زهره بیان شینواری، به حیث رییس کمیسیون شکایات انتخاباتی از سوی کمیشنران جدید این کمیسیون انتخاب شد.

سه شنبه 14 حوت 1397 - 15:51:28 PM

حوا علم نورستانی رییس کمیسیون مستقل انتخابات شد

حوا علم نورستانی، به عنوان رییس کمیسیون مستقل انتخاباتی از سوی کمیشنران جدید این کمیسیون‌ انتخاب شد.

سه شنبه 14 حوت 1397 - 15:34:47 PM

کمیشنران جدید کمیسیون های انتخاباتی مراسم تحلیف را بجا آوردند

اعضای جدید کمیسیون های انتخاباتی که روز گذشته (یکشنبه، ۱۲ حوت) از سوی رییس جمهور تعیین شده بودند، مراسم تحلیف را به جا آوردند.

دوشنبه 13 حوت 1397 - 12:17:53 PM

اعضای جدید کمیسیون‌های انتخابات توسط رئیس جمهور غنی معرفی شدند

محمداشرف غنی، رییس‌جمهوری کشور امروز (یک‌شنبه، ۱۲ حوت) در چهار فرمان جداگانه اعضای جدید کمیسیون‌های انتخاباتی را تعیین کرده است.

يکشنبه 12 حوت 1397 - 22:43:20 PM

ارگ به خواست نامزدان تن داد؛ کمیشنران کمیسیون‌های انتخاباتی روز جمعه گزینش می‌شوند

ارگ ریاست‌جمهوری پس از مخالفت شورای تشریک مساعی نامزدان انتخابات ریاست‌جمهوری با برنامۀ گزینش کمیشنران کمیسیون‌های انتخاباتی، اعلام کرد که برنامۀ انتخاب کمیشنران تا روز جمعه به تأخیر افتیده است.

چهار شنبه 8 حوت 1397 - 08:49:54 AM

لیست كانديداهای معرفی شده از سوی احزاب کشور براى عضويت در كميسيون هاي انتخاباتى

1. عبدالخالق حسینی پشه یي حزب مشارکت ملی افغانستان 2. محبوب اکیری حزب افغان ملت 3. عبدالاحد نیازی حزب ملی وطن 4. دکتر محمد قاسم الیاسی حزب حرکت اسلامی متحد افغانستان و ....

دوشنبه 6 حوت 1397 - 10:30:40 AM

اتمر: حکومت در برابر رقبای سیاسی خود از قوه‌ی قهریه استفاده می‌کند

حنیف اتمر، مشاور پیشین امنیت ملی و یکی از نامزدان انتخابات ریاست‌جمهوری کشور امروز (دوشنبه، ۲۹ دلو) در واکنش به برکناری شماری از مقامات حکومتی گفت که حکومت در برابر رقبای سیاسی خود از قوه‌ی قهریه استفاده می‌کند.

دوشنبه 29 دلو 1397 - 15:46:24 PM

روسای کمیسیون های انتخاباتی: حکومت صلاحیت برکناری ما را ندارد

روسای کمیسیون های انتخاباتی طی نشست خبری اعلام کردند که رهبران حکومت صلاحیت برکناری ما را ندارند و آنان در هر دادگاهی که حکومت و مردم افغانستان بخواهند، در بارۀ عمل‌کردهای‌شان در این کمیسیون‌ها پاسخ بدهند.

شنبه 27 دلو 1397 - 13:28:44 PM

اعلامیه مشترک کمیسیون های انتخاباتی در پیوند به صدور فرامین غیرقانونی در مورد تعدیل قانون انتخابات

کمیشنران کمیسون های انتخاباتی اخیرآ ازطریق رسانه های همگانه اطلاع حاصل نمود که رئیس جمهور اسلامی افغانستان طی فرامین جداگانه تعدیل قانون انتخابات را توشیح و کمیشنران کمیسون های انتخاباتی را از وظایف شان منعزل محسوب نموده است.

چهار شنبه 24 دلو 1397 - 11:15:09 AM

اصلاحات در کمیسیون های انتخاباتی

از هرگونه اصلاحات در نهادهای حکومتی و دولتی، از جمله کمیسیون های انتخاباتی استقبال می شود. تعدیلات که در قانون انتخابات امده، از جمله تغییر کمیشنرها، ضمن اینکه با استقبال مواجه شده و مزیت های دارد اما در نحوه معرفی و گزینش کمیشنران جدید تامل و نگرانی وجود دارد.

چهار شنبه 24 دلو 1397 - 11:05:59 AM

کار نیک شایسته تقدیر است

اقدام اخیر حکومت در رابطه با تعدیل قانون انتخابات ،عزل ،ممنوع الخروجی کمیشنران فاسد کمیسیون های انتخاباتی و تعقیب قضایی انها ،اعتماد از دست رفته داخلی و خارجی را نسبت به پروسه ملی انتخابات و ارزشهای دموکراسی را احیا ، و بر میگرداند.

چهار شنبه 24 دلو 1397 - 10:17:34 AM

اعضای کمیسیون‌های انتخابات پس از برکناری ممنوع‌الخروج شدند

دادستانی کل کشور اعلام کرده است که دوازده عضو برکنارشده کمیسیون‌های انتخابات و شکایات انتخاباتی به شمول روئسای آن، ممنوع الخروج شده‌اند.

چهار شنبه 24 دلو 1397 - 08:37:02 AM

کمیشنران کمیسیون‌های انتخاباتی برکنار شدند

ریاست جمهوری اعلام کرده است که به دنبال توشیح طرح تعدیل قانون انتخابات، رئیسان و اعضای کمیسیون‌های انتخاباتی برکنارشده محسوب می‌شوند.

سه شنبه 23 دلو 1397 - 18:43:57 PM

کمیسیون مستقل انتخابات لیست ابتدایی نامزدان انتخابات ریاست جمهوری را اعلام کرد

کميسيون مستقل انتخابات اسناد و مدارک تمام کانديدان احتمالی رياست جمهوری سال ۱۳۹۸ را بررسی نموده و اعلام ميدارد که هجده تن از نامزدان انتخابات رياست جمهوری به فهرست ابتدايی انتخابات راه يافتند.

چهار شنبه 17 دلو 1397 - 09:00:58 AM

احتمال برکناری اعضای کمیسیون انتخابات کشور افزایش یافت

منابع خبری اعلام کردند که تقریبا تمام اعضای کمیسیون انتخابات کشور متهم به فساد اداری هستند و در آینده نزدیک از سوی دولت برکنار خواهند شد.

سه شنبه 16 دلو 1397 - 09:20:25 AM

تحلیل ناهید فرید عضو مجلس نمایندگان از گفتگوهای صلح به سرکردگی و مدیریت‌امریکایی ها

گفتگوی مستقیم ایالات متحده با طالبان به معنای به حاشیه راندن دولت افغانستان و مشروعیت بخشیدن به داعیهء طالبان است. وقتی طالبان می توانند مستقیم با ایالات متحده امریکا مذاکره کنند، چرا با دولت افغانستان که سالها آن را دست نشانده و نامشروع خوانده اند، وارد گفتگو شوند؟ هر کشور تسهیل کننده ای باید مذاکره با حکومت افغانستان را به عنوان پیش شرط گفتگو با طالبان مطرح کند.

شنبه 13 دلو 1397 - 11:00:55 AM

نتایج نهایی انتخابات مجلس در ولایات بدخشان، فاریاب، خوست، فراه، کنر و نورستان اعلام شد

در لیست نهایی نتایج انتخابات مجلس ولایات بدخشان، فاریاب، فراه و کنر تغییرات اندکی نسبت به نتایج ابتدایی این ولایات آمده، در نتایج خوست هیچ تغییری نیامده و نتایج نهایی ولایت نورستان از نتایج ابتدایی آن کاملا متفاوت است.

چهار شنبه 10 دلو 1397 - 19:37:33 PM

گارنیزیون کابل به نامزدان معترض: با مسدود کردن راه‌ها به مشکلات مردم نیفزایید

فرماندهی عمومی گارنیزیون کابل از نامزدان معترض خواسته است تا با مسدود کردن راه‌ها، به مشکلات شهروندان اضافه نکنند.

شنبه 6 دلو 1397 - 17:41:26 PM

انتقاد تند احمدولی مسعود از تیم های انتخاباتی رهبران حکومت وحدت ملی

احمدولی مسعود رییس جریان وفاق ملی رهبران حکومت را به سوء‌استفاده از امکانات دولتی برای پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری پیشرو متهم کرد.

شنبه 6 دلو 1397 - 17:40:31 PM

نامزدان معترض انتخابات پارلمانی در کابل خواستار ابطال آرای این ولایت اند

شورای از نامزدان معترض نتایج ابتدایی انتخابات پارلمانی در ولایت کابل بار دیگر می‌خوانند که آرای این حوزه انتخاباتی باطل اعلام شود.

شنبه 6 دلو 1397 - 17:36:37 PM

رئیس جمهور صلاحیت عزل محمد محقق را ندارد

از رسانه هاى همگانى اطلاع يافتيم كه آقاى محقق از طرف اشرف غنى رئيس جمهور، از پست معاونت دوم رياست اجرائيه بركنار شده است. اين خبر موجب تحير و تعجب ما گرديد.

جمعه 5 دلو 1397 - 09:38:40 AM

اختلافات داخلی بین اعضای رهبری حزب جمعیت اسلامی در آستانه انتخابات ریاست جمهوری

در حالی که روند نام نویسی نامزدان انتخابات ریاست جمهوری پایان یافته است اما اعضای رهبری حزب جمعیت اسلامی افغانستان درباره حمایت از تیم‌های انتخاباتی دچار اختلاف نظر شدند.

جمعه 5 دلو 1397 - 09:22:47 AM

محقق: مامور مقررشده به امضای رئیس جمهور نیستم و غنی حق برکناری مرا ندارد

محمد محقق، معاون دوم ریاست اجراییه گفته است که وی مامور مقررشده به امضای رئیس جمهور غنی نیست و رئیس جمهور حق برکناری وی را ندارد.

پنج شنبه 4 دلو 1397 - 17:46:10 PM

عزل محمد محقق و عدم عزل عبدالله!!

‏رییس جمهور اشرف غنی در فرمانی محمد محقق را از معاونت دوم ریاست اجراییه حکومت وحدت ملی برکنار کرد. در این فرمان آمده است: «به تأسی از حکم فقره ۱۳ ماده ۶۴ قانون اساسی افغانستان، عزل محمد محقق معاون دوم ریاست اجرائیه حکومت وحدت ملی، منظور است.»

پنج شنبه 4 دلو 1397 - 16:12:15 PM

اعلامیه ریاست اجراییه جمهوری اسلامی افغانستان در پیوند به عزل معاونت دوم

به دنبال فرمان ریاست جمهوری افغانستان مبنی بر برکناری محمد محقق، معاون دوم ریاست اجرایی حکومت وحدت ملی، ریاست اجرایی نسبت به این فرمان شدیدا واکنش نشان داده، آن را برخلاف روحیه موافقت‌نامه سیاسی تشکیل حکومت وحدت ملی خوانده است.

پنج شنبه 4 دلو 1397 - 13:48:50 PM

غنی با عزل محقق اشتباه کرد

محقق در سیاست افغانستان جایگاه ویژه ای داشته و دارد. او را همگان، با "موج" می شناسند یا موجی ایجاد کرده یا گرفتار موجی شده که بسیاری‌های شان، به نفع او بوده است.

پنج شنبه 4 دلو 1397 - 13:45:54 PM

حکم عزل محقق قانونی است؟

هرچند مجموعه ریاست اجراییه همانند یک دمل برآمده در بناگوش ریاست جمهوری و کاملاً غیر قانونی و بر مبنای یک اجبار و اضطرار سر در آورد ولی مبتنی بر همان قرارداد و توافقنامه که باعث خلق این تومور شد.

پنج شنبه 4 دلو 1397 - 13:42:33 PM

چرا رئیس جمهور محمد محقق را برکنار کرد؟!

اشرف غنی رئیس جمهور با پشت پا زدن به توافقنامه حکومت وحدت ملی با صدور فرمانی «محمد محقق» معاون دوم ریاست اجرایی دولت را از مقامش برکنار کرده است.

پنج شنبه 4 دلو 1397 - 13:36:50 PM

اشرف غنی صلاحیت برکناری اعضای تیم حکومت وحدت ملی را ندارد

حکومت وحدت ملی بر اساس توافق سیاسی بین تیم های تحول و اصلاحات تشکیل شده و تا تعیین شدن رییس جمهور بعدی، هردو تیم داکتر غنی و داکتر عبدالله بر قدرت باقی می مانند.

پنج شنبه 4 دلو 1397 - 12:57:26 PM

آیا جنرال مراد در انتخابات اشتباه نکرده است؟

زمان کاندید انتخابات به پایان رسیده است وحال باید نسبت به هریکی از این تیم ها بصورت فشره نظر داده شود و در جواب سوال طرح شده باید گفت که تیم نبیل ازدید مردم خوشنام دیده می شود اما ازنظر سیاسی شانس برد را چندان ندارد.

پنج شنبه 4 دلو 1397 - 12:26:18 PM

رییس جمهور طی حکمی محمد محقق را عزل کرد

محمد اشرف غنی، رئیس جمهور طی حکمی محمد محقق معاون رئیس اجراییه را عزل کرد.

پنج شنبه 4 دلو 1397 - 10:59:46 AM

حزب جمعیت اسلامی طی اعلامیه‌ای از تیم اتمر در انتخابات آینده ریاست جمهوری اعلام حمایت کرد

حزب جمعیت اسلامی افغانستان طی اعلامیه‌ای از تیم صلح و اعتدال در انتخابات آینده ریاست جمهوری اعلام حمایت کرد.

پنج شنبه 4 دلو 1397 - 09:23:51 AM

برکناری دو مقام ارشد دولتی پس از پیوستن به تیم اتمر

دو مقام بلندپایه دولتی که در انتخابات گذشته متحد رئیس‌جمهور غنی بودند، در انتخابات آینده ریاست‌جمهوری از محمد حنیف اتمر اعلان حمایت کرده اند.

پنج شنبه 4 دلو 1397 - 09:03:48 AM

گزارش: کمیشنران کمیسیون مستقل انتخابات ممنوع الخروج شده اند

تلویزیون یک به درخواست رخصتی یکی از کمیشنران کمیسیون مستقل انتخابات دست یافته که در پاسخ به آن رییس جمهور غنی هدایت داده که تا نهایی شدن انتخابات پارلمانی هیچ کمیشنر کمیسیون مستقل انتخابات اجازه سفر به بیرون از کشور را ندارد.

چهار شنبه 3 دلو 1397 - 18:25:24 PM

نتایج نهایی انتخابات پارلمانی ولایت‌های پنجشیر، کاپیسا و سرپل اعلام شد

کمیسیون مستقل انتخابات امروز نتایج نهایی انتخابات پارلمانی ولایت‌های پنجشیر، کاپیسا و سرپل را اعلام کرد.

چهار شنبه 3 دلو 1397 - 17:03:33 PM

لیست ابتدایی کاندیدان انتخابات ریاست جمهوری 16 دلو منتشر می شود

داکتر عبدالبدیع صیاد؛ رییس کمیسیون مستقل انتخابات، با اشاره به پایان روند ثبت نام کاندیدان انتخابات ریاست جمهوری گفت که پس از بررسی اسناد آن ها لیست ابتدایی کاندیدان، 16 دلو منتشر می شود.

سه شنبه 2 دلو 1397 - 17:53:21 PM

نامزدان معترض انتخابات پارلمانی دروازه‌های کابل را بستند

شماری از نامزدان معترض با جمعی از هواداران شان با راه اندازی حرکت مدنی دروازه هاى عمومی شهر كابل را بسته و خواهان ابطال انتخابات كابل و به محاكمه کشاندن كميشنران كميسيون مستقل انتخابات شدند.

سه شنبه 2 دلو 1397 - 14:43:14 PM

نامزدان انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۹۸ در یک نگاه +تصاویر

روند ثبت نام نامزدان انتخابات ریاست جمهوری کشورمان که از ۱۳ دی ماه آغاز شد با ثبت نام ۲۰ نامزد از جمله «عبدالله» و «اشرف غنی» پایان یافت.

دوشنبه 1 دلو 1397 - 10:30:27 AM

كانديد شدن حكمتيار!

حكمتيار كه در طول دوران سياسى - مبارزاتى خويش، جز به زور، تانك، تفنگ و تخريب باور نداشت و در دوران جهاد، جنگ هاى خانمان سوز داخلى ايجاد نمود و مخالفين خود را در پاكستان يكى پىِ ديگرى ترور مى كرد

دوشنبه 1 دلو 1397 - 10:08:45 AM

کمیسیون انتخابات نتایج نهایی انتخابات پارلمانی ۹ ولایت را اعلام کرد

عبدالعزیز ابراهیمی، معاون سخن‌گوی کمیسیون مستقل انتخابات امروز به روزنامه اطلاعات روز گفت که در این نتایج به جز از ولایت ارزگان، در نتایج دیگر ولایات هیچ تغییری نیامده است.

يکشنبه 30 جدي 1397 - 12:40:56 PM

داکتر اشرف غنی برای انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کرد

هم اکنون اعضای تیم انتخاباتی "دولت ساز" به ریاست رٸیس جمهور داکتر محمد اشرف غنی و معاونت امر الله صالح و استاد سرور دانش برای شرکت درانتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۹٨ در دفتر مرکزی کمیسیون مستقل انتخابات حضور یافته و ثبت نام کردند.

يکشنبه 30 جدي 1397 - 12:35:47 PM

عبدالله عبدالله برای انتخابات ریاست جمهوری ثبت‌نام کرد

عبدالله عبدالله، رئیس اجرایی کشور با شعار «ثبات و همگرایی» برای انتخابات ریاست جمهوری پیش‌رو ثبت‌نام کرد. عنایت‌الله بابر فرهمند و اسدالله سعادتی به ‌ترتیب معاونان اول و دوم آقای عبدالله‌اند.

يکشنبه 30 جدي 1397 - 11:25:24 AM

بدترین معامله‌ی انتخاباتی

اقدام غنی برای گزینش صالح و پذیرش کرسی معاونیت ریاست‌جمهوری در انتخابات پیش رو، بیان‌گر این است که تغییرات نهادی و پالیسی‌های ملی چه‌قدر در برابر خواست‌ها و منافع فردی و تیمی آسیب‌پذیرند.

يکشنبه 30 جدي 1397 - 09:59:30 AM

رحمت الله نبیل نیز با معاونین‌اش ثبت نام کرد

ما آمده ایم تا مردم مجبور به انتخاب میان بد و بدتر نباشند بلکه انتخاب خوب داشته باشند

يکشنبه 30 جدي 1397 - 09:55:07 AM

‏مراسم اعلام تکت انتخاباتی داکتر عبدالله برای انتخابات ریاست جمهوری آغاز شده است

همین لحظه اعلام تشکیل تیم انتخاباتی "ثبات و همگرایی" به ریاست داکتر عبدالله عبدالله و معاونت داکتر بابر فرهمند و اسدالله سعادتی و با حمایت رهبران سیاسی: استاد محمد کریم خلیلی، صلاح الدین ربانی و جنرال عبدالرشید دوستم.

يکشنبه 30 جدي 1397 - 09:33:07 AM

حزب جمعیت عبدالله عبدالله را به‌عنوان نامزد انتخابات ریاست جمهوری معرفی کرد

حزب جمعیت اسلامی افغانستان رسما عبدالله عبدالله را به عنوان نامزد این حزب برای انتخابات ریاست جمهوری معرفی کرده است.

شنبه 29 جدي 1397 - 15:29:04 PM

حزب وحدت اسلامی افعانستان، تصمیم سر نوشت ساز خود را در پیوند به انتخابات ریاست جمهوری پیشرو اتخاذ کرد

در جلسه مشورتی که صبح امروز در دفتر مرکزی حزب وحدت اسلامی افغانستان دایر گردیده بود، وکیل اسدالله سعادتی با اتفاق آرا از سوی رهبری و اعضای با افتخار حزب وحدت اسلامی منحیث معاون دوم یکی از تکت های انتخابات ریاست جمهوری برگزیده شد.

شنبه 29 جدي 1397 - 14:03:31 PM

مهلت ثبت نام نامزدان انتخابات ریاست جمهوری کشور فردا پایان می‌یابد

در حالی که پیش از این اشرف غنی رئیس جمهور خواستار تمدید مهلت ثبت نام نامزدان انتخابات ریاست جمهوری شده بود اما کمیسیون انتخابات کشور اعلام کرد که مهلت ثبت نام فردا پایان خواهد یافت.

شنبه 29 جدي 1397 - 13:57:39 PM

گروه انتخاباتی داکتر عبدالله عبدالله نیز نهایی شد

حزب جنبش ملی اسلامی تایید کرده است که داکتر عبدالله عبدالله رییس اجرایی، جنرال عبدالرشید دوستم معاون اول ریاست جمهوری و محمدکریم خلیلی رییس شورای عالی پیرامون ایجاد یک تیم انتخاباتی برای انتخابات ریاست جمهوری به توافق رسیده‌اند.

شنبه 29 جدي 1397 - 13:52:30 PM

شرح کوتاهی از زنده‌گی معاونین تکت انتخاباتی احمدولی مسعود

فریده مومند در سال ۱۹۶۵ در ولسوالی مهمنددرۀ ولایت ننگرهار زاده شد. او در لیسۀ رابعۀ بلخی تحصیل کرده و از دانشگاه کابل مدرک بی ای پزشکی دریافت کرد.

شنبه 29 جدي 1397 - 13:25:39 PM

صالح از سرپرستی وزارت داخله استعفا داد!

امرالله صالح پس از 27 روز سرپرستی وزارت داخله، برنامه های به ظاهر اصلاحی را نیمه تمام گذاشت و رسما با کارمندان این وزارت خداحافظی کرد.

شنبه 29 جدي 1397 - 13:15:20 PM

گلبدین حکمتیار برای انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کرد

گلبدین حکمتیار رهبر حزب اسلامی برای انتخابات ریاست جمهوری سال‌ آینده ثبت نام کرد.

شنبه 29 جدي 1397 - 13:03:51 PM

​معاونین اشرف غنی در انتخابات آینده ریاست جمهوری مشخص شدند

به گفته منابعی در ارگ ریاست جمهوری «امرالله صالح»، سرپرست وزارت امور داخله به عنوان معاون اول و «سرور دانش» معاون دوم ریاست جمهوری، به عنوان معاون دوم آقای غنی در دور بعدی انتخابات ریاست جمهوری، برگزیده شده‌اند.

شنبه 29 جدي 1397 - 12:52:42 PM

احمد ولی مسعود رئیس بنیاد احمدشاه مسعود تکت انتخاباتی‌اش را اعلام کرد

احمد ولی مسعود، صبح امروز در یک نشست خبری پیش از ثبت نام خود در انتخابات ریاست جمهوری آینده، در کابل به خبرنگاران گفت تیم وفاق ملی با شعار «تغییر» وارد مبارزات انتخاباتی می‌شود.

شنبه 29 جدي 1397 - 12:33:22 PM

جلسه مهم مشورتی شخصیت‌های سیاسی کشور، با داکتر عبدالله عبدالله

جنرال عبدالرشید دوستم و محمد كريم خليلى با حزب جمعيت اسلامی در مورد انتخابات ریاست جمهوری جلسه دارند.

شنبه 29 جدي 1397 - 11:51:39 AM

آیا هزاره‌ها با وجود دانش به اشرف غنی رأی می‌دهد؟!

سرور دانش؛ پنج سال است که به عنوان معاون دوم رٸیس جمهور وظایف معاون های نخست و دوم ریاست جمهوری را هم‌زمان اجرا می کند اما اینکه چرا از نظر محمد اشرف غنی صلاحیت معاونت اول را ندارد، جای سؤالی بزرگ است!

شنبه 29 جدي 1397 - 11:45:49 AM

حزب جنبش ملی به زودی در کنار یک تیم قوی، وارد رقابت‌های انتخابات ریاست جمهوری می‌شود

حزب جنبش ملی افغانستان تاکید کرده است که این حزب به زودی در کنار یک تیم قوی، وارد رقابت‌های انتخابات ریاست جمهوری خواهد شد.

شنبه 29 جدي 1397 - 09:38:32 AM

آقای صالح آزموده را باز می آزماید؟!

درگرماگرم هنگامه های یارگیری برای انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۹۸ تیم حاکم در ارگ ریاست جمهوری با جدیت تمام در تلاش و تقلا است تا یکی از چهره های شناخته شدۀ تاجک تبار را به عنوان معاون نخست آقای غنی شامل دستۀ انتخاباتی خویش نموده و بدین ترتیب بتواند به ساختارِ یک سویه و ترکیبِ ناموزون خویش رنگ دیگر دهد.

شنبه 29 جدي 1397 - 09:20:55 AM

امرالله صالح خطاب به اشرف غنی

«مه که امروز سری آرمانی که با داکتر صاحب عبدالله و ... بستیم پابانم و بیایم با خودت یکجا شوم، سری کجایی تعهد جدید من تو اطمینان حاصل میکنی؟ منی که با او کل عمر را در یک سنگر بودیم بخاطر امتیاز بیایم با خودت یکجا شوم از روی چی خودت اطمینان میکنی که باز به تو وفادار می مانم».

جمعه 28 جدي 1397 - 16:30:20 PM

حنیف اتمر با انتقاد تند از اشرف غنی؛ ارگ ریاست جمهوری را به انحصار گرایی متهم کرد

اتمر در نشست خبری در کابل برنامه‌های تیم انتخاباتی «صلح و اعتدال» را بیان کرده و با انتقادات بی‌سابقه از حکومت وحدت ملی ارگ ریاست جمهوری را به انحصار گرایی متهم کرد.

جمعه 28 جدي 1397 - 16:10:15 PM