واکنش واشنگتن در باره طرح تعویق انتخابات ریاست‌جمهوری

هیدر ناورت سخنگوی وزارت خارجه ایالات متحده امریکا در یک نشست خبری در واکنش به گزارش‌ها در باره خواست امریکا برای به تعویق انداختن انتخابات ریاست جمهوری در افغانستان گفت که واشنگتن به روند انتخابات متعهد است و هرگونه تصمیم در باره تغییر زمان این انتخابات به رهبری و هدایت حکومت افغانستان گرفته خواهد شد.

پنج شنبه 24 عقرب 1397 - 11:01:01 AM

مخالفت حکمتیار با تعلیق انتخابات ریاست جمهوری

گلبدین حکمتیار، رهبر حزب اسلامی افغانستان از توافق با رییس‌جمهور این کشور برای برگزاری به موقع انتخابات ریاست جمهوری سال آینده خبر می‌دهد.

پنج شنبه 24 عقرب 1397 - 10:58:09 AM

برگزاری هشتمین نشست ملی انتخابات با حضور رهبران احزاب سیاسی و سفرای کشورهای خارجی مقیم کابل

استاد محمد حسن جعفری دبیر کل حزب رفاه ملی افغانستان پیرامون انتخابات 31 حمل 1398 سخن گفت و خواهان حضور و مشارکت بیش از پنج میلیون مهاجرین و هموطنان مقیم ایران و پاکستان گردید و گفت: تعداد زیادی از مهاجرین که در ایران و پاکستان حضور دارند بسیار مهم و حائز اهمیت است اُمیدوارم کمیسیون انتخابات و دولت وحدت ملی تلاش نمایند تا شهروندان افغان که در ایران و پاکستان هستند بتوانند در انتخابات سال 1398 شرکت نموده و حق که قانون اساسی افغانستان به آنها داده است از آن استفاده نمایند.

سه شنبه 22 عقرب 1397 - 21:24:32 PM

خلیلزاد خواهان به تعلیق افتادن انتخابات ریاست‌جمهوری شد

زلمی خلیلزاد،‌ نماینده‌ی ویژه‌ی وزارت امور خارجه‌ی امریکا برای صلح افغانستان در دیدار با مقام‌‎های افغان، خواهان به تعویق‌انداختن انتخابات ریاست جمهوری کشور شده است.

سه شنبه 22 عقرب 1397 - 11:41:15 AM

نتایج ابتدایی انتخابات پارلمانی با دو هفته تاخیر اعلام خواهد شد

زمان اعلام نتایج ابتدایی انتخابات پارلمانی افغانستان از سوی کمیسیون مستقل انتخابات کشور تغییر کرد.

شنبه 12 عقرب 1397 - 15:56:51 PM

تاریخ برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری31 حمل سال آینده اعلام شد

کمیسیون مستقل انتخابات افغانستان نشست مشورتی را درمورد تعیین تاریخ برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۳۹۸ برگزار و ۳۱ حمل سال آینده را تاریخ برگزاری انتخابات اعلام کرد.

جمعه 11 عقرب 1397 - 12:50:13 PM

احزاب سیاسی: در مراکزی که از سیستم بایومتریک استفاده نشده، دوباره انتخابات برگزار شود

ائتلاف احزاب سیاسی گفته است که آرای بدون بایومتریک در انتخابات پارلمانی اعتبار ندارد و کمیسیون انتخابات باید در مراکزی که از سیستم بایومتریک استفاده نکرده است، دوباره انتخابات برگزار کند.

جمعه 11 عقرب 1397 - 09:12:46 AM

نشست «ائتلاف بزرگ ملی» در خانه محمد محقق برگزار شد

اعضای رهبری ائتلاف بزرگ ملی افغانستان در ادامه نشست های شان، این بار در خانه محمد محقق گرد آمدند.

پنج شنبه 10 عقرب 1397 - 14:44:40 PM

حمله انتحاری در نزدیکی دفتر کمیسیون انتخابات در کابل یک کشته، ۸ زخمی برجای گذاشت

مقام‌های امنیتی شهر کابل تایید می‌کنند که صبح امروز دوشنبه هفتم عقر حوالی ساعت هشت صبح به وقت محلی، یک حمله انتحاری در این شهر رخ‌داده است.

دوشنبه 7 عقرب 1397 - 09:48:39 AM

تکرار چالشهای انتخابات کشور؛ درسی که از تجربه گرفته نشد

انتخابات ولسی جرگه با طرح و برنامه های اعضای جدید کمیسیون انتخابات در 28 و 29 میزان ماه گذشته برگزار شد که با چالش های فراوانی مواجه بود اما پس از یک هفته تأخیر مشابه همان چالش ها در انتخابات ولایت «قندهار» تکرار شد که نشان می دهد از تجربه هم درسی گرفته نمی شود.

يکشنبه 6 عقرب 1397 - 19:17:34 PM

تنش کمیسیون‌های انتخاباتی بر سر آرای بیومتریک نشده

کمیسیون مستقل انتخابات کشور گفته که کمیسیون شکایات انتخاباتی صلاحیت ندارد آرای بیومتریک نشده را باطل اعلام کند.

يکشنبه 6 عقرب 1397 - 18:24:25 PM

انتخابات پارلمانی در قندهار؛ حضور پررنگ مردم پای صندوق های رای‌

انتخابات پارلمانی در ولایت قندهار پس از یک هفته تاخیر امروز شنبه (۵عقرب) در ۱۷۳ مرکز رای دهی در این ولایت برگزار شد. انتخابات پارلمانی در ولایت قندهار به دلیل کشته شدن جنرال رازق فرمانده نیرومند پولیس قندهار در ۲۶ میزان، برای یک هفته به تأخیر افتاد.

شنبه 5 عقرب 1397 - 18:25:08 PM

انتخابات پارلمانی در قندهار آغاز شد

مسوولان کمیسیون انتخابات در قندهار می‌گویند که از صبح امروز ( شنبه ۵ عقرب)، انتخابات پارلمانی در این ولایت آغاز شده است.

شنبه 5 عقرب 1397 - 11:38:32 AM

انتخابات به تأخیر افتادۀ مجلس در قندهار فردا برگزار می‌شود

قرار است انتخابات به تأخیر افتادۀ مجلس نماینده‌گان در قندهار، فردا (شنبه، ۵ عقرب) برگزار شود.

جمعه 4 عقرب 1397 - 19:44:16 PM

خیانت به آرای میلیون ها نفر از مردم رنج دیده در گفتگوی خصوصی خانم بادغیسی و آقای هاشمی فاش شد

ویدئوی کوتاهی از دو عضو کمیسیون انتخابات در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده که در آن، وسیمه بادغیسی و حفیظ‌ الله هاشمی، بدون آگاهی از اینکه میکروفون خانم بادغیسی روشن است، با هم در حال صحبت هستند.

جمعه 4 عقرب 1397 - 09:19:24 AM

کرزی: بهتر بود انتخابات برگزار نمی شد

بهتر بود انتخابات مجلس در شرایط کنونی برگزار نمی شد و همزمان با انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۹۸ یا هم پس از آن برگزار می‌شد.

چهار شنبه 2 عقرب 1397 - 10:08:56 AM

سرور دانش: مردم در انتخابات سنگ تمام گذاشتند و کمیسیون‌های انتخاباتی مکلف به صیانت از آرای مردم‌اند

محمد‌سرور دانش، معاون دوم ریاست‌جمهوری می‌گوید که کمیسیون مستقل انتخابات و کمیسیون رسیدگی به شکایات انتخاباتی مکلفیت دارند تا از رأی مردم افغانستان به خوبی صیانت کنند.

سه شنبه 1 عقرب 1397 - 12:54:31 PM

دولت و مالکیت مطلق دستگاههای بایومتریک در انتخابات

چندی است اخبار تصرف نابجای دستگاههای بایومتریک که در دوره ی اخیر وارد فرایند انتخابات افعانستان شده به گوش می رسد.

سه شنبه 1 عقرب 1397 - 11:30:55 AM

نشر لست اولیه نامزدان برتر انتخابات ولسی جرگه در کمیسیون انتخابات

به گزارش برخی منابع آگاه در کمیسیون انتخابات، اسامی تعدادی از نامزدان برتر در برخی ولایات از داخل این کمیسیون به بیرون درز کرده است.

سه شنبه 1 عقرب 1397 - 09:51:03 AM

«حکمتیار» حضور میلیونی مردم در روند انتخابات پارلمانی را مسخره خواند

در حالی که پسر «گلبدین حکمتیار» نامزد انتخابات پارلمان بود، رهبر حزب اسلامی با چشم پوشی از حضور میلیونی مردم کشور، این روند را مسخره دانست.

سه شنبه 1 عقرب 1397 - 09:37:12 AM

صیاد: نتایج ابتدایی انتخابات پارلمانی به‌زودی اعلام می‌شود

عبدالبدیع صیاد؛ رییس کمیسیون انتخابات می‌گوید که نتایج ابتدایی انتخابات پارلمانی با دریافت آخرین اطلاعات از ولایت‌ها به زودی اعلام خواهد شد. او همزمان از آغاز تلاش‌ها برای برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در بهار سال آینده خورشیدی خبر می‌دهد.

دوشنبه 30 ميزان 1397 - 17:14:38 PM

مشارکت ۴۵ درصدی مردم در انتخابات پارلمانی باوجود تهدیدهای امنیتی

پس از پایان روز دوم انتخابات پارلمانی مسئولان کمیسیون انتخابات کشور اعلام کرد که بیش از ۴ میلیون نفر با مشارکت در روند انتخابات به پای صندوق‌های رای رفتند.

دوشنبه 30 ميزان 1397 - 12:59:05 PM

احزاب سیاسی: نتایج انتخابات را در جاهایی که بایومتریک نشده قبول نداریم

احزاب سیاسی می‌گویند در مراکز و محل‌های رای دهی که از دستگاه بایومتریک درست استفاده نشده است نتایج انتخابات در این جاها برای آنها قابل قبول نیست.

دوشنبه 30 ميزان 1397 - 11:02:37 AM

چهار ناظر انتخاباتی در بلخ کشته شدند

چهار ناظر یک نامزد انتخابات پارلمانی به دست مردان مسلح در بلخ کشته شدند.

يکشنبه 29 ميزان 1397 - 17:14:43 PM

تدوام نابسامانی ها در غرب کابل؛ مهندسی انتخابات در غرب کابل حساب شده بود

گزارشات از سایت های مختلف رای دهی نشان می دهد که کمیسیون انتخابات در خصوص برگزاری روند انتخابات کوتاهی می کند و نابسامانی ها در روند برگزاری انتخابات در غرب کابل همچنان ادامه دارد.

يکشنبه 29 ميزان 1397 - 17:12:57 PM

وزارت داخله: ۶۰ تن به اتهام مداخله در امور انتخابات بازداشت شدند

مقام‌های وزارت امور داخله می‌گویند، تا اکنون ۶۰ تن به شمول افراد حکومتی (ملکی و نظامی ) از سراسر کشور، به اتهام مداخله در امور انتخابات، از سوی پولیس شناسایی و بازاشت شده‌اند.

يکشنبه 29 ميزان 1397 - 17:08:08 PM

کمیسیون انتخابات: ۱۴۵مرکز رای‌دهی امروز نیز باز نشدند

کمیسیون مستقل انتخابات می‌گوید، روند رای‌دهی امروز یک‌شنبه، تنها در ۲۵۶ مرکز و در ۲۲ ولایت کشور، دنبال شده است. عبدالعزیز ابراهیمی، معاون سخنگوی کمیسیون انتخابات به ۸ صبح گفت که ۱۴۵ مرکز باقی‌مانده به دلیل تهدیدات امنیتی همچنان مسدود مانده‌اند.

يکشنبه 29 ميزان 1397 - 17:04:27 PM

ورود افراد مسلح غیر مسوول به دفتر کمیسیون انتخابات در کاپیسا

رئیس‌ کمیسیون انتخابات ولایت کاپیسا گفته است که افراد مسلح غیر مسوول مربوط به نامزدان در کمیسیون انتخابات این ولایت وارد شده اند.

يکشنبه 29 ميزان 1397 - 11:25:33 AM

برخی از مراکز رای دهی در کابل هنوز هم بسته است

رئیس کمیسیون انتخابات شب گذشته در یک نشست خبری در کابل، روند برگزاری انتخابات را بهتر از انتخابات قبلی کشور دانست.

يکشنبه 29 ميزان 1397 - 09:59:48 AM

دومین روز رای‌دهی در انتخابات پارلمانی در افغانستان آغاز شد

روند رای‌دهی در انتخابات پارلمانی برای دومین روز برگزار شده است. کمیسیون انتخابات کشور گفته است که در ۴۰۱ مرکز رای‌دهی که روز گذشته به دلیل وجود مشکلات فنی و یا تهدیدات امنیتی بسته بود، امروز ( یک‌شنبه ۲۹ میزان)، رای‌دهی انجام خواهد شد.

يکشنبه 29 ميزان 1397 - 09:43:19 AM

انتخابات پر از تقلب؛ برای بازی با شعور و سرنوشت مردم

حکومتی که نمی‌تواند یا نمی‌خواهد انتخابات برگزار کند، مگر مجبور است که این‌همه هزینه و هیاهو راه بیندازد برای بازی با شعور و سرنوشت مردم؟

شنبه 28 ميزان 1397 - 23:34:12 PM

پایان روند رای‌گیری در انتخابات پارلمانی افغانستان

روند رای‌گیری در انتخابات پارلمانی افغانستان، دقایقی پیش رسما پایان یافت. کمیسیون مستقل انتخابات مهلت رای‌گیری در تعدادی از محل‌هایی که با تاخیر باز شده بودند را تا ساعت هشت امشب به وقت کابل تمدید کرده بود.

شنبه 28 ميزان 1397 - 19:36:57 PM

بیش از یک میلیون و ششصد هزار رای تاکنون در صندوق ها ریخته شده است/ فردا انتخابات ادامه می یابد

رئیس کمیسیون مستقل انتخابات در یک کنفرانس خبری گفت: بیش از یک میلیون و ششصد هزار رای تا حالا در صندوق ها ریخته شده است، به طوری که کمترین آرا در ولایت فاریاب و بیشترین آرا در کابل به میزان هشتاد هزار رای بوده است.

شنبه 28 ميزان 1397 - 19:34:02 PM

تعمد یا عدم هماهنگی؛ تاخیر در آغاز به کار مراکز اخذ رای در غرب کابل!!

گمانه‌زنی‌هایی نیز وجود دارند که کارشکنی در برخی از مراکز رای دهی بویژه در غرب کابل به صورت سازمان یافته به منظور کاهش مشارکت مردم در مناطق شیعه نشین صورت گرفته است.

شنبه 28 ميزان 1397 - 12:34:39 PM

عطامحمد نور: سناریوی ۲۰۱۴ در حال تکرار شدن است

رئیس اجرایی جمعیت اسلامی افغانستان می‌گوید که سناریوی ۲۰۱۴ در حال تکرار شدن است و انتخابات جاری پر از تقلب خواهد بود.

شنبه 28 ميزان 1397 - 12:15:59 PM

رئیس کمیسیون انتخابات: مراکز رایدهی که امروز بازنشده فردا بازخواهد شد

رئیس کمیسیون انتخابات اعلام کرد که مراکز رایدهی که تا کنون بنا بر دلایلی مسدود بوده و امکانات کافی برای رایدهندگان نرسیده است، روند رایدهی در این مراکز فردا یک شنبه برگزار می شود.

شنبه 28 ميزان 1397 - 12:13:20 PM

وطن در سوگ سرباز شهید؛ نتیجه سیاستهای اشتباه حکومت

اما سؤالی که ممکن است در این رابطه برای مخاطبان عزیز پیش آید این است که مگر جنرال عبدالرازق با نیروهای آمریکایی چه کرده بود که باید این طور ناجوانمردانه به قتل برسد؟

شنبه 28 ميزان 1397 - 12:07:32 PM

معمای ترور جنرال قندهار

کشته شدن جنرال عبدالرازق، فرمانده پلیس قندهار در جنوب افغانستان، هرچند که با توجه به فضای جنگی افغانستان، بهت آور نیست، اما قطعا تامل برانگیز است.

شنبه 28 ميزان 1397 - 10:59:43 AM

آغاز روند انتخابات پارلمانی کشور با حضور رهبران حکومت وحدت ملی +تصاویر

رئیس جمهور غنی با حضور در مرکز رای دهی در شهر کابل از مردم خواست که با حضور در مراکز رای دهی در انتخابات پارلمانی کشور شرکت کنند.

شنبه 28 ميزان 1397 - 09:51:32 AM

انتقادهای گسترده از دیربازشدن شماری از مراکز رای‌دهی در انتخابات پارلمانی کشور

بازنشدن و یا تاخیر در باز شدن شماری از مراکز رای‌دهی برای انتخابات پارلمانی در افغانستان انتقادهای گسترده مقامات و شهروندان کشور را در پی داشته است.

شنبه 28 ميزان 1397 - 09:37:08 AM

انتخابات ولسي جرگه قندهار با يك هفته تاخير برگزار می‌شود

به اساس خواست مردم ولايت قندهار و پيشنهاد كميسيون انتخابات، در نشست فوق العاده جلسه شوراي امنيت ملي فيصله شد تا انتخابات ولسي جرگه قندهار با يك هفته تاخير برگزار شود.

جمعه 27 ميزان 1397 - 12:07:22 PM

ممنوع شدن گشت و گذار با موترسایکل به خاطر تامین امنیت انتخابات در کابل

پولیس کابل اعلام کرده است که استفاده از موترسایکل در شهر و ولسوالی‌های کابل در یک محدودهٔ زمانی مشخص ممنوع است.

پنج شنبه 26 ميزان 1397 - 17:50:50 PM

رییس‌جمهورغنی: هیچ مقام دولتی حق مداخله در امور انتخابات را ندارد

محمد اشرف غنی رییس‌جمهور در پیام ویدیویی خود که به دلیل نزدیک شدن به زمان برگزاری انتخابات پارلمانی منتشر شد، تاکید نمود که به شمول خودش، هیچ مقام دولتی حق مداخله در امور انتخابات را ندارد.

پنج شنبه 26 ميزان 1397 - 16:53:55 PM

هشدار طالبان به معلمان و متعلمان: در انتخابات شرکت نکنید

طالبان به معلمان و متعلمان هشدار داده تا در انتخابات مجلس اشتراک نکنند و اجازه ندهند که از مکاتب من‌حیث حوزه‌های رای‌گیری استفاده شود.

پنج شنبه 26 ميزان 1397 - 16:12:33 PM

تاکید سازمان ملل برای برگزاری انتخابات بدون تقلب در افغانستان

دفتر نمایندگی سازمان ملل متحد در افغانستان بر ضرورت برگزاری انتخابات پارلمانی بدون تقلب در افغانستان تاکیده کرده و از همه شهروندان این کشور خواسته است که “در صورت مشاهده تقلب و یا اعمال مشکوک به مراجع مربوطه و مسوولین افغان شکایت کنند.”

پنج شنبه 26 ميزان 1397 - 15:45:30 PM

۷ نامزد از فهرست نهایی حذف شدند

کمیسیون رسیدگی به شکایات انتخاباتی افغانستان اعلام کرد که نام ۷ تن از نامزدان انتخابات پارلمانی را به دلیل تخلف های انتخاباتی از فهرست نهایی نامزدان حذف کرده است.

پنج شنبه 26 ميزان 1397 - 15:37:59 PM

ختم مبارزات انتخاباتی و آغاز دورۀ سکوت

روند مبارزات انتخاباتی مجلس نمایندگان کشور، ساعت ١٢ شب چهارشنبه (٢٥ میزان) پایان میابد.

پنج شنبه 26 ميزان 1397 - 09:09:20 AM

شمارش معکوس تا آغاز دورۀ سکوت؛ دوره‌ی سکوت نامزدان انتخابات پارلمانی از ساعت ۱۲ امشب آغاز می‌شود

سید حفیظ‌ الله هاشمی، سخنگوی کمیسیون مستقل انتخابات امروز چهارشنبه (۲۵ میزان) در یک نشست خبری گفت: در دوره‌ی سکوت که ۴۸ ساعت را دربر می‌گیرد، هیچ کسی حق ندارد تا به نفع و یا به ضرر نامزد مشخصی فعالیت کند.

چهار شنبه 25 ميزان 1397 - 18:48:44 PM

نامزد مطرح انتخابات پارلمانی افغانستان در انفجار در هلمند کشته شد

مقام‌های محلی ولایت هلمند در جنوب کشور تایید کردند که در دفتر مبارزات انتخاباتی عبدالجبار قهرمان، از نامزدان انتخابات انفجاری رخ داده است. گفته می‌شود این نامزد انتخاباتی و سه نفر دیگر در اثر انفجار کشته و هفت نفر دیگر زخمی شده‌ا‌ند. طالبان مسئولیت حمله را به عهده گرفته است.

چهار شنبه 25 ميزان 1397 - 10:58:21 AM

حذف ۵ نامزد دیگر انتخابات پارلمانی از سوی کمیسیون انتخابات

در شبکه‌های مجازی خبر حذف ۵ نامزد دیگر انتخابات پارلمانی از سوی کمیسیون انتخابات دست به دست می‌شود.

سه شنبه 24 ميزان 1397 - 10:33:45 AM

نشست عمومی مجلس زیر سایه کمپاین‌های انتخاباتی برگزار نشد

نشست عمومی امروز دوشنبه (23 میزان) مجلس نمایندگان به دلیل عدم حضور اعضای هیات اداری برگزار نشد.

دوشنبه 23 ميزان 1397 - 15:57:18 PM

کمک مالی رولا غنی به کمپاین های انتخاباتی برخی نامزدان پارلمان آینده

بنابرگزارش برخی منابع از ارگ ریاست جمهوری، رولا غنی بانوی نخست کشور به کمپاین های انتخاباتی برخی نامزدان کمک مالی نموده است.

دوشنبه 23 ميزان 1397 - 14:01:46 PM

یونس قانونی خواستار حضور طالبان در انتخابات شد

یونس قانونی، رئیس سابق مجلس کشورمان بر فراهم کردن زمینه حضور گروه طالبان در انتخابات ریاست جمهوری و پارلمانی کشور تاکید کرد.

شنبه 21 ميزان 1397 - 17:06:58 PM

انتخابات؛ برداشت آزاد

انتخابات؛ برداشت آزاد.....

شنبه 21 ميزان 1397 - 10:47:50 AM

چگونه یک زندانی توانست خود را نامزد انتخابات کند؟

در انتخابات پارلمانی افغانستان یک تن از ولایت فراه در حالی که در زندان به سر می‌برد، خود را نامزد کرده و کمپاین‌اش جریان دارد. مقام‌ها تا حالا پاسخ قانع‌کننده‌ای نداده اند که چگونه این شخص توانسته خود را کاندید کند.

شنبه 21 ميزان 1397 - 10:30:26 AM

یازده مرکز رای دهی در هرات تعطیل است

«احمد شاه قانونی» رییس کمیسیون انتخابات هرات در گفتگو با فارس با اشاره به وجود تهدیدات امنیتی و حضور گسترده طالبان در ولسوالی های هرات گفت: یازده مرکز رای‌دهی در هرات که با تهدید امنیتی مواجه است در روز انتخابات تعطیل خواهد بود.

جمعه 20 ميزان 1397 - 20:09:05 PM

متن اعلامیه طالبان در مورد انتخابات نمایشی آینده

در طی ۱۷ سال اشغال، ما پروسه های متعددی را بنام انتخابات مشاهده کردیم. هیچ یکی آن درد ملت و کشور ما را مداوا نکرده است، بلکه برعکس به زیان منافع ملی تمام شده و ازان برای تداوم اشغال، پیمان امنیتی به نفع اشغالگران و اغفال و فریب دهی مردم افغانستان استفاده شده است.

سه شنبه 17 ميزان 1397 - 20:29:30 PM

بیانیه «جامعه روحانیت» در خصوص انتخابات پارلمانی 97

جامعه روحانیت امامیه هرات با انتشار بیانیه‌ای از مردم هرات به شرکت پرشور در انتخابات 28 میزان 1397 دعوت کرد.

دوشنبه 16 ميزان 1397 - 12:01:44 PM

نشانه‌های دخالت مستقیم آمریکایی ها در مهندسی انتخابات افغانستان

ورود خلیلزاد به افغانستان که همزمان می شود با برگزاری انتخابات مجلس، می تواند نشانه ای از دخالت مستقیم آمریکایی ها در مهندسی انتخابات افغانستان باشد.

يکشنبه 15 ميزان 1397 - 09:47:07 AM

هشدار احزاب سیاسی: بدون روند بایومتریک نتایج انتخابات را نخواهیم پذیرفت

احزاب سیاسی هشدار میدهند که بدون انجام روند بایومتریک یا انگشت نگاری نتایج انتخابات را قبول نخواهند کرد.

شنبه 14 ميزان 1397 - 19:59:50 PM

عطامحمد نور: انتخابات فرمالیته که نتیجه‌اش را آمریکایی ها تعیین می کند قبول ندارم

تاکید شما بر برگزاری انتخابات و اعتماد شما به یک غرب آمده دیگر، اشتباهی است که بازهم مانند گذشته، مردم و آینده این سرزمین را به تباهی می کشاند و شما را از این ذلیل تر خواهد کرد

شنبه 14 ميزان 1397 - 12:54:01 PM

شرط اصلی طالبان خروج آمریکا از افغانستان است؛ خلیل زاد در امور انتخابات مداخله نکند

وزارت خارجه آمریکا اعلام کرده است که «زلمی خلیلزاد» نماینده ویژه این نهاد در امور صلح افغانستان به کابل سفر می‌کند اما مقارن شدن سفر خلیلزاد در ایام رقابت‌های انتخابات پارلمانی، اهتمام دخالت وزارت خارجه آمریکا در انتخابات را شدت می‌بخشد.

جمعه 13 ميزان 1397 - 09:39:21 AM

بشردوست نماینده جنجالی پارلمان اینگونه وارد کارزار انتخاباتی شد!

رمضان بشردوست عضو پارلمان افغانستان و یکی از نمایندگان جنجالی پارلمان اینگونه وارد کارزار انتخاباتی شد.

چهار شنبه 11 ميزان 1397 - 12:09:49 PM

حملۀ انتحاری بر دفتر مبارزات انتخاباتی در ننگرهار ۱۴ کشته و ۴۱ زخمی برجا گذاشت

دفتر کمپاین انتخاباتی عبدالناصر مومند کامه‌وال، یکی از نامزدان مجلس نمایندگان در ولسوالی کامۀ ننگرهار، پس از چاشت امروز مورد حملۀ انتحاری قرار گرفت.

سه شنبه 10 ميزان 1397 - 21:50:55 PM

اعلامیه ایتلاف در مورد استفاده از بایومتریک در انتخابات

اعلامیه کمیته سیاسی ایتلاف بزرگ ملی در مورد استفاده از تکنالوژی بایومتریک در انتخابات پارلمانی.

سه شنبه 10 ميزان 1397 - 11:00:10 AM

تیرباران سه فرد وابسته به یکی از نامزدان انتخابات مجلس در ولایت کنر

شورای ولایتی کنر در شرق کشور روز دوشنبه 9 میزان تایید کرد، سه نفر از اعضای خانواده یک نامزد انتخابات پارلمانی کشته شدند.

دوشنبه 9 ميزان 1397 - 13:08:44 PM

از مهندسی بایومتریک انتخابات مطلع شوید؛ تقلب در سیستم های کامپیوتری و اینترنتی بسیار راحت تر و کم هزینه تر است

احزاب سیاسی خواستند تا با استفاده از فناوری بایومتریک از تقلب جلوگیری شود. اما نمی دانند که تقلب در سیستم های کامپیوتری و اینترنتی بسیار راحت تر و کم هزینه تر و بی درد سر تر از تقلب بر روی کاغذ است.

دوشنبه 9 ميزان 1397 - 12:49:07 PM

تلاش موسسه خارجی برای مهندسی انتخابات پارلمانی کشور

موسسه «دموکراسی برای افغانستان» به ۱۵۰ نفر از نامزدها قول موفقیت در انتخابات پارلمانی را داده است.

دوشنبه 9 ميزان 1397 - 10:42:52 AM