خوش آمدید

• Chrysanthemum
    حضور پناهندگان افغانستانی در پاکستان رسما تا پایان ۲۰۱۷ تمدید شد
    پاکستان، افغانستان و کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان در خصوص ادامه حضور پناهندگان افغان در پاکستان تا پایان سال جاری میلادی رسما توافق کردند.
  • Desert
    «تأهل» دیگر شرط اعطای گواهینامه به مهاجران افغانستانی نیست/جرایم اتباع افغانستانی کمتر از تصور است
    رئیس پلیس مهاجرت نیروی انتظامی ایران تأکید کرد که «تأهل» دیگر شرط اعطای گواهینامه به مهاجران افغانستانی نیست.
  • Hydrangeas
    آغاز رسمی طرح سرشماری اتباع فاقد مدرک اقامتی با جزئیات جدید
    طرح سرشماری مهاجرین افغانستانی فاقد مدرک اقامتی در ایران در حالی به مرحله اجرا رسیده است که با تغییراتی نسبت به اطلاعیه های قبلی مواجه است.
  • گرامی داشت از علامه فیض محمد کاتب هزاره در ارگ ریاست جمهوری
  • برگزاری همایش افغانستان شناسی در ولایت فارس ایران
  • چهره برفی شهر کابل از دریچه دوربین
به گزارش رِنا شنيده ها حكايت از ان دارد كه اجراي طرح سرشماري اتباع فاقد مدرك تا پايان سال ادامه دارد .
خانواده هاي اتباعی که فرزندانشان در مدارس ایران مشغول تحصیل هستند وبه هر دلیلی نتوانستند برگه حمایت تحصیلی دریافت کنند میتوانند با مراجعه به مدرسه و اخذ معرفی نامه اي كه الصاق به عكس دانش اموز و درج دقيق مشخصات و مقطع تحصيلي وي با مهر و امضاء مدیر مدرسه مي باشد ، در طرح سرشماري اتباع فاقد مدرك شركت كنند .
یک عضو داعشی که در کرکوک بازداشت شده، مدعی شده که پس از پیوستن به این گروه تروریستی، حدود 500 نفر را کشته و 200 زن عراقی را مورد آزار جنسی کرده است.

معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران ایران:

شرایط اعطای تابعیت به خانواده‌های شهدا و ایثارگران افغانستانی

بیست و چهارمین قسمت برنامه «وطندار» با حضور «مهدی ایزدی» معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران به تعریف مفهوم خون شریکی میان ایران و افغانستان و بررسی مشکلات خانواده های شهدا و ایثارگر افغانستانی در ایران پرداخت.

به مناسبت سی و هشتمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران؛

دومین اجرای گروه موسیقی «سور»با خوانندگی «حسام الدین سراج» در کابل

استاد موسیقی ایران عصر روز گذشته در کابل در میان هواداران افغانستانی به اجرای زنده پرداخت.
براساس اطلاعيه اداره كل امور اتباع و مهاجرين خارجي وزارت كشور ايران، يكي از مدارك مورد نياز جهت شركت در طرح سرشماري اتباع فاقد مدرك افغانستاني ساكن ايران، نكاح نامه مي باشد.